Britney Spears kendisinden 12 yaş küçük aşkıyla evlilik yolunda ilk adımı attı

39 yaşındaki dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Britney Spears evlilik yolunda ilk adımı attı. Britney Spears, kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi 27 yaşındaki Sam Asghari ile nişanlandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

2 Aralık 1981 McComb - Mississippi doğumlu olan Amerikan pop müzik sanatçısı, dansçı ve sinema oyuncusu olan Britney Spears, uzun zamandır aşk yaşadığı 27 yaşındaki sevgilisi Sam Asghari ile nişanlandıklarını Instagram hesabından duyurdu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Britney Spears (@britneyspears)'in paylaştığı bir gönderi


Son dönemde babasıyla yaşadığı vasilik mücadelesiyle gündemden düşmeyen ABD'li ünlü şarkıcı Britney Spears'tan hayranlarını sevindiren bir haber geldi. 39 yaşındaki şarkıcı, Sam Asghari ile nişanlandıklarını duyurdu. Paylaştığı videoya 'İnanamıyorum' notunu düşen Spears, farklı açılardan yüzüğünü gösterdi.

Britney Spears kendisinden 12 yaş küçük yaş küçük aşkıyla evlilik yolunda ilk adımı attı


KLİP ÇEKİMLERİNDE TANIŞMIŞLARDI

Spears ve Asghari, 2016 yılında ünlü şarkıcının klip çekimlerinde tanıştı. Çift 2017 yılının başlarında birlikte olduklarını açıklamıştı. Britney Spears'ın Kevin Federline ile olan evliliğinden iki çocuğu bulunuyor.


BABASI VASİLİK GÖREVİNİ BIRAKTI

ABD'de 1990'lı yılların sonu ve 2000'li yılların başında pop müzik denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Britney Spears, babasıyla olan vasilik mücadelesinde geçtiğimiz günlerde mutlu sona ulaştı.

2007 yılından itibaren özel hayatında sorunlar yaşayan ve bir dönem rehabilitasyon merkezinde de tedavi gören Spears'ın vasiliğini babasını Jamie Spears üstleniyordu. Jamie Spears, kızının açtığı davada geri adım atarak vasiliği bıraktığını açıkladı.

 

Britney Spears kendisinden 12 yaş küçük aşkıyla evlilik yolunda ilk adımı attı ile ilgili etiketler Britney Spears Nisan Sam Asghari
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.