Britney Spears 3. kez evlendi! Eski eşi düğünü bastı, ailesi düğüne katılmadı

Grammy Ödüllü Amerikalı şarkıcı, dansçı ve oyuncu Briney Spears, nişanlısı Sam Asghari ile peri masalı gibi bir düğünle dünyaevine girdi. 3. kez mutluluğa 'evet' diyen Britney Spears'ın mutlululuğuna gölge düştü. Ünlü pop yıldızının 2004 yılında evlendiği ve sadece 55 saat evli kaldığı eski eşi Jason Allen Alexander düğünü bastı. Kız kardeşi, annesi ve babası mutlu gününde Spears'ın yanında olmadı.

40 yaşındaki Amerikalı pop yıldızı Britney Spears, kendisinden 12 yaş küçük nişanlısı Sam Asghari ile evlendi. Britney Spears evlendiği sırada, 2004 yılında hayatını birleştirdiği ve 55 saat evli kaldığı eski eşi Jason Alexander, düğüne zorla girmeye çalıştı. Alexander, "O benim tek eşim, düğünü durdurmaya geldim!" dedi. Polis, Alexander'ı gözaltına aldı. İşte detaylar...

 DÜĞÜNE ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI, GÖZALTINA ALINDI


Yaklaşık 100 kişinin katıldığı düğünü Spears'ın eski eşi Jason Alexander bastı. Şarkıcının 2004’te 55 saat evli kaldığı Alexander, Los Angeles’ta düzenlenen düğünü engellemeye çalıştı. O anları sosyal medya hesabından canlı yayınlayan Alexander, başka bir bölgede arama kaydı olduğu için de gözaltına alındı. Yaşananların ardından Jason Alexander’ın polise, "O benin ilk eşim, tek eşim... Düğünü durdurmak için geldim." dediği belirtildi.

Britney Spears 3. kez evlendi! Eski eşi düğünü bastı, ailesi düğüne katılmadı

AİLESİ MUTLU GÜNÜNDE YANINDA OLMADI

Öte yandan, ailesi ünlü yıldızın mutlu gününde yanında olmadı. Spears'ın bir zamanlar arasının çok iyi olduğu kız kardeşi Jamie Lynn törene katılmadı. Spears'ı mutlu gününde yalnız bırakanlar arasında anne ve babası da vardı. Ünlü şarkıcının mutluluğunu paylaşan tek aile üyesi erkek kardeşi oldu.

Britney Spears 3. kez evlendi! Eski eşi düğünü bastı, ailesi düğüne katılmadı - Resim : 2

Britney Spears'ın avukatı Mathew Rosengart ise USA Today'e yaptığı açıklamada, "Jason Alexander, elleri kelepçeli olarak gözaltına alındı ​​ve iğrenç davranışı nedeniyle tutuklandı. Olması gerektiği gibi, yasaların en kapsamlı şekilde yargılanmasını sağlamak için kolluk kuvvetleriyle yakın çalışmayı dört gözle bekliyorum. Neyse ki Britney güvende..." şeklinde konuştu.

Britney Spears 3. kez evlendi! Eski eşi düğünü bastı, ailesi düğüne katılmadı - Resim : 3

BEBEĞİNİ KAYBETMİŞTİ...

Ünlü pop yıldızı Britney Spears, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıklamasından bir ay sonra, bebeği kaybettiğini duyurmuştu. Spears, 11 Nisan’da hamile olduğunu duyurmuştu. Spears’ın Kevin Federline ile olan evliliğinden Sean Preston (16) ve Jayden James (15) isminde iki oğlu bulunuyor.

Britney Spears 3. kez evlendi! Eski eşi düğünü bastı, ailesi düğüne katılmadı - Resim : 4

Britney Spears 3. kez evlendi! Eski eşi düğünü bastı, ailesi düğüne katılmadı - Resim : 5

Britney Spears 3. kez evlendi! Eski eşi düğünü bastı, ailesi düğüne katılmadı - Resim : 6

 

 

Britney Spears 3. kez evlendi! Eski eşi düğünü bastı, ailesi düğüne katılmadı ile ilgili etiketler Britney Spears Düğün Gözaltı Jason Alexander Sam Asghari
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.