Britney Spears 13 yıl sonra özgürlüğüne kavuştu

Amerikalı pop yıldızı, oyuncu ve söz yazarı Britney Spears, Los Angeles'ta dün görülen davada hakimin babasının vasiliğinin sona ermesi lehinde verdiği kararla, 13 yıl sonra bağımsızlığına kavuştu. Los Angeles Yüksek Mahkemesi Yargıcı Brenda Penny, yarım saat süren duruşma sonunda, vasiliğin artık gerekli olmadığına hükmetti.

2008 yılında Britney Spears'ın zihinsel sağlığından endişe duyularak hastaneye yatırılmış, malvarlığını, kariyerini ve kararlarını kontrol etmek üzere babasına vasilik verilmişti. Bir döneme damgasını vuran ve tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından Britney Spears'ın babası Jamie Spears ise bir süre önce kızının vasiliğinden çekilme kararı aldığını duyurmuştu. Ünlü sanatçı sonunda 13 yıl boyunca vasiliğini yapan Jamie Spears'tan kurtuldu. Mahkemenin verdiği kararla, 39 yaşındaki dünyaca ünlü sanatçı Britney Spears'ın kişisel hayatı ve parasıyla ilgili kararları kontrol eden babası Jamie Spears’ın vasiliği sona erdi.


'ARTIK ÖZGÜR VE BAĞIMSIZ BİR KADIN'

Britney’nin avukatı Mathew Rosengart, "Britney için sırada ne var? Artık bu sadece Britney’e kalmış bir şey. Bugün itibariyle Britney özgür ve bağımsız bir kadın” diye konuştu.

Britney Spears 13 yıl sonra özgürlüğüne kavuştu

'YAŞADIĞIM EN GÜZEL GÜN'

Britney de sosyal medyada, mahkeme önünde bekleyen hayranlarının coşkusunu gösteren bir video paylaştı. Şarkıcı, paylaşımının altına, “Hayranlarımı çok seviyorum. Sanırım günün kalanında ağlayacağım. Bu yaşadığım en güzel gün” diye yazdı.


Britney Spears 13 yıl sonra özgürlüğüne kavuştu ile ilgili etiketler Britney Spears mahkeme dava Jamie Spears vasilik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.