Brighton - Liverpool maçı canlı

Brighton Liverpool maçı izle... Premier Lig'de Brighton ile Liverpool karşı karşıya geliyor. Peki Brighton Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta, nasıl canlı izlenir? İşte detaylar...

Brighton Liverpool maçı izle... Premier Lig'de heyecan ara verilmeden sürüyor. Şampiyonluğun en büyük adayı Liverpool, deplasmanda Brighton ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen taraftarlar şifresiz yayın arıyor. Karşılaşma saat 18.00'da başlayacak ve S Sport'tan canlı yayınlanacak. İşte tüm detaylar...

Brighton - Liverpool maçı canlı

BRIGHTON LIVERPOOL MAÇI HANG KANALDA, SAAT KAÇTA?

Mücadele TSİ 18.00'da başlayacak ve S SPORT'tan canlı izlenebilecek. 

S SPORT İZLE

MAÇ ÖNÜ

- Brighton'da 4 eksik! Bernardo, Alireza Jahanbakhsh, Jose Izquierdo ve Mathew Ryan sakat.

- Liverpool'da Virgil van Dijk'ın savunma partneri Fabinho olabilir. Dejan Lovren ve Joe Gomez sakat, Joel Matip'in durumu belirsizliğini koruyor.

- Üst üste 9 lig maçını kazandıktan sonra Manchester City deplasmanında mağlup olan Liverpool, Federasyon Kupası'nda da Wolves'a kaybetti ve kupaya üçüncü turda veda etti.

Brighton - Liverpool maçı canlı ile ilgili etiketler İngiltere Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.