Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'de...

Fenerbahçe, daha önce sezon sonu için anlaşmaya vardığı 23 yaşındaki futbolcu Bright Osayi-Samuel'in devre arasında sar-lacivertlilere katılması için Queens Park Rangers ile anlaşmaya vardı. Nijeryalı futbolcu 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe, daha önce sözleşmesi 2021-22 sezonundan başlamak üzere anlaşmaya vardığı 23 yaşındaki Nijeryalı sağ açık Bright Osayi-Samuel’in transferinin devre arası gerçekleşmesi için İngiliz kulübü Queens Park Rangers ile anlaşmaya vardı.

Osayi-Samuel, yarın ya ada pazartesi günü İstanbul’a gelip sağlık kontrollerinden geçtikten sonra F.Bahçe'ye 4.5 yıllık imza atacak. İngiltere'den gelen yolculara uygulanan "mutasyona uğramış koronavirüs" protokoli Nijeryalı futbolcu için de uygulanacak. Osayi-Samuel de tıpkı Mesut Özil gibi karantina süreci geçirecek.

Bu transferin gerçekleşmesi için Diego Perotti'yle yolların ayrılması gerekiyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sayısını bu sezona mahsus 16'ya çıkarmasına rağmen Sarı-Lacivertliler'in yabancı transferi gerçekleştirebilmesi için bazı isimleri göndermesi gerekiyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kısa süre önce Perotti'yle yolların ayrılacağını söylemişti. Sakatlık problemi yaşayan Arjantinli yıldızın sözleşmesinde yer alan özel maddeyi kullanacaklarını açıklayan Koç'un bu sözlerine rağmen Perotti'den gelen "sakat değilim" açıklaması kafaları karıştırmıştı.

BU SEZON 21 MAÇTA 3 GOL, 3 ASİST

Fenerbahçe'nin yeni transferi Bright Osayi-Samuel, bu sezon Queen's Park Rangers formasıyla Championship'te 21 maça çıktı ve Londra ekibine 3 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Blackpool altyapısında yetişen ve İngiliz pasaportu da bulunan nijeryalı futbolcu, 2017'de beri QPR forması giyiyordu. 

Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'de... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Bright Osayi-Samuel Diego Perotti Queen's Park Rangers
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.