Brezilyalı oyuncu İstiklal Marşı'nı duyunca ağladı

Bir dönem Show TV'de yayınlanan 'Yeni Gelin' dizisiyle adını duyuran Brezilyalı oyuncu Jessica May, katıldığı bir etkinlikte İstiklal Marşı'nı duyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

Show TV'nin geçtiğimiz yıl sevilerek izlenen Yeni Gelin dizisinde İspanyol Bella karakterini canlandıran Jessica May, katıldığı bir etkinlikte İstiklal Marşı okunurken gözyaşlarına hakim olamadı.

SEVGİSİ HAYRANLIK UYANDIRDI

Yeni Gelin'de Bella karakteriyle gönlünde taht kuran Brezilyalı model ve oyuncu Jessica May'in Türkiye'ye ve İstiklal Marşı'na olan sevgisi hayranlık uyandırdı.

Brezilyalı oyuncu İstiklal Marşı'nı duyunca ağladı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Güzel oyuncu, katıldığı bir etkinlik sırasında İstiklal Marşı'na olan saygısını bir kez daha gösterdi. May, İstiklal Marşı sırasında ve sonrasında gözyaşlarını tutamadı. May'in duygulandığı anlar ise objektiflere takıldı.

 "TÜRKİYE BENİM İKİNCİ VATANIM"

Çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Jessica May, "İstiklal Marşı okununca hep böyle oluyorum, Türkiye benim ikinci vatanım" diyerek duygularını dile getirdi.

 

Brezilyalı oyuncu İstiklal Marşı'nı duyunca ağladı ile ilgili etiketler Show TV İstiklal Marşı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.