Brezilya'da bir 'uçurum' insan dolu teknelerin üzerine çöktü!

Brezilya'da kan donduran bir olay yaşandı. Turistik bir noktada doğal güzellikleri seyredip denizin keyfini çıkaran tatilcilerin içinde bulunduğu teknelerin üzerine 'uçurum' düştü. Devasa kaya oluşumunun yarattığı dehşet anbean kameralara takıldı. Yetkililer ölü sayısının ikiden çok daha fazla olacağını bildirdi.

Korkunç olay, Brezilya'daki popüler ve turistik bir mekanda meydana geldi.

'ÖLÜ SAYISI 1-2 DEĞİL ÇOK DAHA FAZLA'

Brezilya'da videoya çekilen ve sosyal medyada paylaşılan bir olayda, dev bir kayanın üç teknenin üzerine çökmesi sonucu en az iki kişi öldü ve çok sayıda kişi yaralandı. Ölü sayısının ikiden çok daha fazla olacağı bildirildi.

Brezilya'da bir 'uçurum' insan dolu teknelerin üzerine çöktü!

New York Daily News'e göre Brezilyalı yetkililer, Brezilya'nın Minas Gerais eyaletindeki Capitolia kentinde Cumartesi günü meydana gelen olayı doğruladı.

Twitter'da yayımlanan videoda, bir uçurumun büyük bir bölümünün Rio Grande nehri boyunca uzanan popüler bir turistik mekanda, dehşete düşmüş izleyiciler çığlık atarken doğrudan birkaç teknenin üzerinde suya çarptığı görülüyor.

ANİ YAĞMUR SEBEP OLDU

Brezilya haber portalı G1, itfaiyecilerin ani bir yağmurun kayaların yerinden çıkmasına ve nehre düşmesine neden olduğuna inandığını bildirdi.

En az 15 kişinin yaralandığı bildiriliyor ve olaya karışan her teknenin aralarında çocukların da bulunduğu 12 ila 20 kişiyi taşıdığına inanılıyor.

'DAHA ÖNCE BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM'

Bölgede altı yıldır çalışan Rovilson Teixeira, Brezilyalı OTempo'ya daha önce hiç böyle bir şey görmediğini söyledi.

"Hepimiz şaşkınız, kimse kaç kurban olduğunu bilmiyor, ama size şimdiden söyleyebilirim ki bir iki ölüm değil, çok sayıda ölüm var" dedi. "Birçok yaralı insan var. Bölge, diğer bölgelerden yaralıları almak için gelen ambulanslarla dolu ama henüz kimse buradaki trajedinin boyutunun farkında değil."

Brezilya gazetesi Folha de S.Paulo, ölen iki kişinin erkek olduğunu ancak kimliklerinin tespit edilemediğini bildirdi.

 

 

Kaynak: Fox News, SuperHaber

Brezilya'da bir 'uçurum' insan dolu teknelerin üzerine çöktü! ile ilgili etiketler Brezilya Kaya tekne çöktü düştü uçurum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.