Brezilya Başkanı: 'Son zamanlarda Pizza Kulesi'ni ziyaret ettim!'

Tropik Trump olarak tanınan, Brezilya'nın aşırı sağcı Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, 5G hattının alt yapısının kurulumuyla ilgili katıldığı törende İtalya'nın ünlü Pisa kentinin simgesi olan Pisa Kulesi'ni "pizza" olarak telaffuz edince sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Dikkat çekici açıklamalarıyla sık sık uluslararası medyaya konu olan Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, gündemden düşmüyor.

'SON ZAMANLARDA PİZZA KULESİNİ ZİYARET ETTİM'

Başkan Bolsonaro 5G hattının alt yapısının kurulumu kapsamında gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmadaki telaffuzu nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Yakın zamanda İtalya'nın Toskana bölgesinin Akdeniz kıyısına yakın ünlü Pisa şehrinde  bulunan, şehirle simgeleşmiş Pisa Kulesi'ne gittiğini söylemek isteyen Bolsonaro, "Son zamanlarda İtalya'ya gittim. Pizza Kulesi'ni ziyaret ettim" dedi.

SOSYAL MEDYA AFFETMEDİ

Bolsonaro "Pisa" yerine "Pizza" diyerek yaptığı hatayla sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Kullanıcılar, Pisa Kulesi fotoğraflarına pizza yerleştirerek Bolsonaro'yla dalga geçti.

Brezilya Başkanı: 'Son zamanlarda Pizza Kulesi'ni ziyaret ettim!'

Brezilya Başkanı: 'Son zamanlarda Pizza Kulesi'ni ziyaret ettim!' - Resim : 2

Brezilya Başkanı: 'Son zamanlarda Pizza Kulesi'ni ziyaret ettim!' - Resim : 3

Brezilya Başkanı: 'Son zamanlarda Pizza Kulesi'ni ziyaret ettim!' - Resim : 4

Brezilya Başkanı: 'Son zamanlarda Pizza Kulesi'ni ziyaret ettim!' ile ilgili etiketler Brezilya Sosyal Medya bolsonaro pizza kulesi pisa alay Dalga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.