Brezilya-Arjantin maçında sahaya giren yetkililer Arjantinli futbolcuları sınır dışı etmek istedi

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Grup Elemeleri'nde Brezilya ile Arjantin karşılaşması tarihi anlara sahne oldu. Dünya futbolunun iki devinin maçında Brezilya ulusal sağlık kurulu yetkilileri, sahaya girerek Arjantinli 4 oyuncuyu sınır dışı etmek istedi.

Brezilya ile Arjantin, 2022 Dünya Kupası Güney Amerika Grup Elemeleri'nde karşı karşıya geldi. Futbolun iki devinin mücadelesinde inanılmaz anlar yaşandı.

Brezilya-Arjantin maçında sahaya giren yetkililer Arjantinli futbolcuları sınır dışı etmek istedi

SINIR DIŞI ETMEK İSTEDİLER

Brezilya ulusal sağlık kurulu yetkilileri, İngiltere'den gelen Arjantinli oyuncular Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'sınır dışı etmek istedi.

MAÇ YARIM KALDI

Brezilya Sağlık Bakanlığı’nın bu isteği karşısında Arjantinli futbolcular, tepki göstererek soyunma odasına girdi ve 4 futbolcunun sınır dışı edilmesi durumunda kendilerinin de müsabakaya devam etmeyeceğini aktardı.

Brezilya-Arjantin maçında sahaya giren yetkililer Arjantinli futbolcuları sınır dışı etmek istedi - Resim : 2

KONFEDERASYON İZİN VERMİŞTİ

Yetkililerin maç öncesinde karantinada kalmayarak sağlık protokollerini ihlal eden oyuncuların oynamamasını istediği ortaya çıktı. Oyuncular Güney Amerika Futbol Konfederasyonu'nun izniyle sahaya çıktı.

KARARI FIFA DİSİPLİN KURULU VERECEK

Yaşanan olayların ardından Güney Amerika Futbol Konfederasyonu, karşılaşma hakemi ve maç komiserinin FIFA Disiplin Kurulu’na bir rapor vereceğini duyurdu. Verilen rapor doğrultusunda yarım kalan müsabaka ile ilgili son kararı FIFA Disiplin Kurulu’nun vereceği belirtildi.

 

Brezilya-Arjantin maçında sahaya giren yetkililer Arjantinli futbolcuları sınır dışı etmek istedi ile ilgili etiketler Brezilya Arjantin salgın Karantina 2022 Dünya Kupası Güney Amerika Grup Elemeleri sınır dışı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.