Brescia başkanından skandal Balotelli açıklaması!

Serie A ekiplerinden Brescia'da forma giyen Mario Balottelli ırkçı saldıraların hedefindeyken, hiç ummadığı bir açıklama geldi. Brescia Başkanı Massio Cellino, oyuncunun nerede olduğunun sorulması üzerine, "Siyah ve kendini temizlemeye çalışıyor" dedi.

İtalya Serie A ekiplerinden Brescia forması giyen Mario Balotelli ırkçılıkla ilgili bir şok daha yaşadı. Brescia Başkanı Massimo Cellino'nun büyük bir gaf yaptı ve oyuncuyla ilgili "Siyah ve temizlenmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Mario Balotelli, takımının Verona ile oynadığı maçta ırkçı saldırıya maruz kalmış, maçı terketme tehdidinde bulunmuştu. Maç tartışmalar nedeniyle 8 dakika dururken; oyuncuyu sinirlendirecek bir hareket de kulüp taraftarının ardından kendi başkanından geldi.

Brescia başkanından skandal Balotelli açıklaması!

Önce bazı Brescia taraftarları kendi oyuncularını "kibirli" olarak nitelendirip, Verona'lılara destek çıktı. Şimdi de kulüp başkanı Cellino, Roma maçında oynamayan Balotelli'nin nerede olduğuna dair soruya, "Siyah birisi, ne söyleyebilirim ki? Kendini temizlemeye çalışıyor. Ancak bir çok konuda zorlanıyor" yanıtını verdi.

Brescia tepkiler üzerine bir açıklama yayımladı ve "İfadeler bir şakaydı. Kesinlikle bir yanlış anlama var. Medyadaki aşırı ilgiyi etkisiz hale getirme ve oyuncuyu koruma amaçlıydı." denildi.

Balotelli'nin bu açıklamanın ardından antrenmana çıkmadığı, teknik direktör Fabico Grosso'nun da 29 yaşındaki oyuncuyu haftasonunda oynanan Roma maçının kadrosundan çıkardığı bildirildi.

Brescia başkanından skandal Balotelli açıklaması! ile ilgili etiketler Serie A Balotelli Irkçılık Brescia Massimo Cellino
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.