"Brentford'un Halil'den beklentisi çok yüksek, 30-40 milyon Euro'lar konuşuluyor"

Galatasaray'ın yeniden kiralamak istediği Halil Dervişoğlu'nun geleceği belirsizliğini koruyor. Milli forvetin babası Muzaffer Dervişoğlu, transferdeki son durumu paylaştı: "Önceliğimiz Galatasaray olur. Halil orada mutlu. Ama elimizde olan bir durum değil."

Galatasaray'ın devre arasında Brentford'dan kiraladığı Halil Dervişoğlu'nun Sarı-Kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. İngiliz ekibi Premier League'e yükselince 21 yaşındaki A Milli forvetin de değeri arttı. Galatasaray Halil'i yeniden kiralamak istiyor ancak Brentford ilk teklifi geri çevirdi.

Fanatik'e konuşan Halil Dervişoğlu babası ve manejeri Muzaffer Dervişoğlu, "Önceliğimiz Galatasaray olur. Halil orada mutlu. Ama elimizde olan bir durum değil" dedi.

Baba Dervişoğlu şunları söyledi: "Brentford'da takımın forveti Ivan Toney satılacak mı, satılmayacak mı, ondan sonra karar verilecek Halil'in durumuna. Para konuşmuyorlar zaten. Gündemde 8-10 milyon Euro dönüyor ama bunlar sadece söylenti. Ben 8-10'a da bırakacaklarını tahmin etmiyorum. Brentford'un Halil'den beklentisi çok yüksek, 30-40 milyon Euro'lar konuşuluyor."

KULÜBÜN KARARI ÖNEMLİ

"Ivan Toney tekrar Brentford'da kalırsa biz o zaman kiralık gideriz. Ya da Toney ile eşit şans bulmamız lazım. Yoksa orada kalmayız, kiralık gideriz. Önceliğimiz Galatasaray olur. Halil orada mutlu. Ama elimizde olan bir durum değil. Bakarsın İspanya'ya, İtalya'ya veya Almanya'ya verirler. Çünkü buralardan teklifler var. Orada kulübün vereceği karar önemli."

"Ben Halil'den daha iyi futbolcuydum, ama devam edemedim. Amcası Mutlu Dervişoğlu da profesyonel olarak neredeyse bütün liglerde oynadı, şimdi milli takımlarda Tolunay Kafkas'ın yardımcılığını yapıyor."

ALANYASPOR'A GİDECEKTİK

"Devre arasında Alanyaspor'a gidecekken G.Saray'a geldik. O dönem G.Saray Brentford'u ikna etti, döndük bu tarafa. İşin o zorluğu da var. Bizim gönlümüzden geçen olmuyor. Daha önce Trabzonspor'a gidecektik olmadı. Onun için hayırlısıyla bekleyeceğiz. Beşiktaş ve Fenerbahçe 'nin bizi istemesi gurur verir tabii ki ama diğer kulüplerin de Brentford ile görüşmesi gerekiyor. Halil Galatasaray'da çok mutlu ama bizim elimizde bir şey yok."

"Brentford'un Halil'den beklentisi çok yüksek, 30-40 milyon Euro'lar konuşuluyor" ile ilgili etiketler Galatasaray Halil Dervişoğlu Brentford
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.