Brent petrol düşüyor, mazot ve benzinde dev indirim başlıyor! İşte 12 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı!

Yeni haftada Brent petrol varil fiyatının 98 dolara kadar düşmesiyle araç sahipleri benzin ve mazot fiyatlarında indirim müjdesi beklemeye başladı. İlk başta motorine gelecek indirimin hemen ardından sırayı bu sefer benzin alabilecek. İşte, 11 Nisan benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Brent petrolün varil fiyatı 98 dolar kadar düştü. Haftanın ilk iş gününde sabah saatlerinde 100 dolar olan Brent petrol, 98 dolara kadar gerileyince araç sahipleri için güzel haberler gelmeye başladı. İlk müjdeli haber ise motorinden geldi.

11 Nisan Pazartesi’yi 12 Nisan Salı gecesine bağlayan ilk saatlerden itibaren geçerli olacak yeni akaryakıt fiyatlarında motorinin litre fiyatına 1 lira 4 kuruşluk bir indirim gelecek ancak benzinin litre fiyatında şu anlık bir değişiklik gözlemlenmeyecek.

Sektör temsilcilerinden alınan son bilgiler doğrultusunda ise benzinde de Cuma gününde bir iyileştirme yapılacağı ve eğer ki Brent petrolün 100 doların daha da altına düşmesi durumunda ise hem motorine hem de benzine çifte dev indirim gelebileceği söyleniyor.

12 Nisan Salı günü öncesinde İstanbul’da motorin 21.28 TL, Ankara’da 21.36 TL ve İzmir’de ise 21.37 TL’den satılıyor.

Brent petrol düşüyor, mazot ve benzinde dev indirim başlıyor! İşte 12 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 11 Nisan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 21.28 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 11 Nisan

Benzin: 19.10 TL
Motorin (Mazot): 21.36 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 11 Nisan

Benzin: 19.12 TL
Motorin (Mazot): 21.37 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Brent petrol düşüyor, mazot ve benzinde dev indirim başlıyor! İşte 12 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.