Bravo LC Waikiki! Ne işçisini ne tedarikçisini mağdur etti...

Yeni tip koronavirüs salgını sadece sağlığımızı değil dünya ekonomisini de sarsıyor. Hem üretim hem de perakende zincirleri evde izolasyon süreçleri nedeniyle büyük zarar görmüş durumda. Başta zincir mağazalar olmak üzere birçok işletme geçici olarak kepenk indirdi. Birçok firma bu süreci az zararla atlatmak için işçi çıkartma ya da çalışanlarına ücretsiz izin verirken bir firma varki bravoyu haketti. LC Waikiki zorlu süreçte mağazalarını kapatırken, ne işçisini ne tedarikçisini mağdur etti!

Mustafa Küçük'ün CEO'su olduğu LC Waikiki koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını kapatan işletmeler arasında.

Bazı firmalar bu süreci en az zararla atlatmak adına sipariş iptalleri, işçi çıkartma ya da işçileri ücretsiz izne gönderme seçeneklerini devreye soktu.

Türkiye'nin dört bir yanında mağazaları, çok sayıda çalışanı bulunan LC Waikiki ise bu süreçte karı öncelemeyen uygulamaları ile alkışı hak etti. 

Salgın nedeniyle ne zaman açılacağı belli olmayan mağazalarındaki tüm çalışanlarını ücretli izne ayıran LC Waikiki satış yapma şansı olmamasına rağmen ne siparişlerini iptal etti, ne de tedarikçilerinin parasını ödemekten kaçındı. 

SuperHaber olarak LC Waikiki'ye Kovid-19 salgını ile mücadeleye işçisini tedarikçisini mağdur etmeyerek verdiği destek nedeniyle 'bravo' diyor, finansal yapısı güçlü tüm şirketlerden aynı düşünce ile hareket etmelerini beklediğimizi ifade ediyoruz. 

 

Bravo LC Waikiki! Ne işçisini ne tedarikçisini mağdur etti... ile ilgili etiketler Koronavirüs salgın İşçi lc waikiki mağaza tedarikçi çalışan mustafa küçük
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.