Brad Pitt ve Charlize Theron sevgili mi?

Brad Pitt ve Charlize Theron sevgili mi? İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, 43 yaşındaki Theron ile 55 yaşındaki Pitt, 12 Ocak’ta Hollywood’daki Cheteau Marmont’ta Roma filminin gösterimine katıldı, bir hayli samimi görüntü verdi. Tüm detaylarıyla haberimizde...

Hollywood’un en yakışıklı isimlerinden olan ve bugüne kadar meslektaşları ile birçok ilişki yaşayan, son olarak da Angeline Jolie ile birlikte olan, ancak evliliğini sonlandıran Brad Pitt’in Charlize Theron ile birlikte olduğu iddia edildi. Peki, Brad Pitt ve Charlize Theron sevgili mi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Brad Pitt ve Charlize Theron sevgili mi?

Hollywood’un en yakışıklı isimlerinden olan ve bugüne kadar meslektaşları ile birçok ilişki yaşayan, son olarak da Angeline Jolie ile birlikte olan, ancak evliliğini sonlandıran Brad Pitt’in Charlize Theron ile birlikte olduğu iddia edildi.

Hollywood’un en güzel kadınlarından olan Charlize Theron ile Pitt’i, Theron’un eski sevgilisi Sean Penn’in tanıştırdığı öne sürüldü.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, 43 yaşındaki Theron ile 55 yaşındaki Pitt, 12 Ocak’ta Hollywood’daki Cheteau Marmont’ta Roma filminin gösterimine katıldı, bir hayli samimi görüntü verdi.

55 yaşındaki Brad Pitt, Oscar’lı oyuncu Angelina Jolie ile iki yıl önce ayrılmıştı.

BRAD PİTT KİMDİR?

Başarıları, aşkları ve filmleriyle milyonları peşinden sürükleyen bir 21. yüzyıl ikonu haline gelmiştir. Farklı türlerdeki rollerin hakkından büyük başarıyla gelen aktör, Angelina Jolie ile birlikte kimsesiz ve hasta çocuklara yardım için projeler geliştirmektedir.

18 Aralık 1963’te İngiliz kökenli üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak Oklahoma’da dünyaya geldi. Gerçek adı William Bradley Pitt’ti. Doğumundan hemen sonra Pitt ailesi Springfield’e taşındı. Çocukluğu erkek kardeşi Doug Pitt ve kız kardeşi Julie Neal Pitt’le birlikte Springfield ‘de geçen Brad, Kickapoo Lisesi’nde okumaya başladı. Sporla ve okulun öğrenci işleriyle yakından ilgileniyordu. Okul yıllarında arkadaşları ona Pittler lakabını takmışlardı. 1982 yılında yapılan bir organizasyonda en iyi giyinen erkek seçildi. Müzikle de yakından ilgilenen Pitt, Q Magazine dergisiyle yaptığı bir röportajda aldığı ilk albümün Elton John'un “Captain Fantastic” albümü olduğunu belirtecekti.

Gazetecilik öğrenimi almak üzere Columbia’daki Missouri Üniversitesi’ne kaydoldu. Öğrencilik yıllarında erkek kolejlerindeki öğrencilerin sosyal aktiviteler için bir araya geldiği The Sigma Chi birliğine üyeydi. 1986 yılında mezun olması için yalnızca iki kredisi kalmışken şansını Hollywood’da denemek için okuldan ayrıldı. Missouri Üniversitesi’nde reklâmcılık eğitimi veren ve Brad Pitt’in de eski hocalarından biri olan bir profesöre göre, Pitt, adı The Men of Mizzou olan bağımsız bir takvim projesi için çalışıyordu. The Men of Mizzou, projenin sanat yönetmenliğini yapan ve tüm ilgisini bu çalışmaya yönelten Pitt’in okuldan mezun olmasını engellemişti.

CHARLİZE THERON KİMDİR?

Charlize Theron, 7 Ağustos 1975te Güney Afrika’nın Benoni adlı küçük bir köyünde dünyaya gözlerini açtı. Yol inşaatı yapan bir firmaya sahip olan bir babanın ve ev hanımı olan bir annenin tek çocuğuydu. Çocukluk yıllarının büyük bir bölümünü ailesinin çalıştığı çiftlikte geçirdi. O yıllarda yarım yamalak da olsa pek çok dili konuşmayı öğrendi.

 

28 farklı Afrika dilini konuşabilen aktris, 6 yaşına geldiğinde çiftlik sahiplerinin ve babasının desteğiyle bale dersleri almaya başladı. Evlerine 45 dakika uzaklıktaki açık hava sinemasında Amerikan filmlerini seyretmekden büyük zevk alıyordu. Satın aldığı filmleri en az 50 kere seyreden Charlize Theron, sinemaya olan tutkusunu küçük yaşlarından itibaren belli etmeye başlamıştı.

Bale eğitimi, prefesyonel bir eğitim amacıyla Johannesburg’a davet edilmesine ve aynı zamanda School for the Performing Arts‘a girmesine fırsat oldu. Okulda aldığı bale ve drama dersleri, The Swan Lake ve Nutcracker gibi temsillerde sahne almasını sağladı.

13 yaşında babasını kaybetti ama Benoni’ye dönmeyi hiç düşünmedi. 16 yaşında modellik yarışmasını kazanıp İtalya‘ya gitti. Milano’da bir ajansla kontrat imzaladıktan sonra birçok ünlü magazin dergisine kapak oldu. Bir sene sonra “Tek kelime dahi konuşamayan güzel” olarak ün kazandı ve 1992 yılında da bir Amerikan magazin dergisi için fotomodel olarak gittiği New York‘taki Joffrey Ballet‘e yazıldı.

Joffrey Ballet’te eğitimine devam ederken geçinmek için fotomodel olarak çalışıyordu. Hayatını tam istediği şekilde yönlendirdiğini düşündüğü dönemde şanssız bir şekilde dizini incitince baleden ve dolayısıyla profesyonel bir balerin olma hayallerinden vazgeçmek zorunda kaldı.

18 yaşında annesinin tavsiyesini dinleyerek Los Angeles‘a gitti. Taşınmasının 8 ay ardından ilk kez bir filmde ufak da olsa rol almayı başardı. 1994 yılında John Hurt ve Renee Russo gibi oyuncuların da menajerliğini yapan John Crosby tarafından keşfedildi ve profösyönel oyunculuk hayatına başladı.

Helga Svelgen karakterini canlandırdığı “2 Days in the Valley” (1996) ve Tom Hanks’in de rol aldığı, Tina karakteri ile izleyici karşısına çıktığı “That Thing You Do!” (1996) filmleriyle ilk ciddi tecrübelerini yaşadı.

1997‘de Mary Ann Lomax karakteriyle rol aldığı, başrollerini Keanu Reeves ve Al Pacino’nun paylaştığı, “The Devil’s Advocate” (Şeytanın Avukatı) filmi, Charlize’e şöhret kapılarını araladı. Gene 97 senesinde “Trial and Error“da Billie Tyler rolüyle izleyici karşısındaydı.

 

Brad Pitt ve Charlize Theron sevgili mi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.