Brad Pitt ve Charlize Theron aşk yaşıyor! Charlize Theron kimdir?

Hollywood'un en ünlü iki ismi Brad Pitt ve Charlize Theron'un birlikte oldukları iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bilindiği gibi Brad Pitt ve Angelina Jolie geçtiğimiz Eylül ayında boşanma kararı almışlardı.Peki büyük aşk ne zaman başladı? Brad Pitt Angelina Jolie'den neden ayrılmıştı? Brad Pitt kimdir? Charlize Theron kimdir? İşte detaylar...

Hollywood'un en ünlü iki ismi Brad Pitt ve Charlize Theron'un birlikte oldukları iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bilindiği gibi Brad Pitt ve Angelina Jolie geçtiğimiz Eylül ayında boşanma kararı almışlardı.Peki büyük aşk ne zaman başladı? Brad Pitt Angelina Jolie'den neden ayrılmıştı? Brad Pitt kimdir? Charlize Theron kimdir? İşte detaylar...

Brad Pitt'in Charlize Theron'la birlikte olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Angelina Jolie'den ayrıldığından beri birçok isimle anılan Brad Pitt ile 42 yaşındaki Güney Afrika kökenli oyuncu Charlize Theron'un aşk yaşadığı iddiası büyük ses getirdi.

CNN'in haberine göre, en son Sienna Miller, Sandra Bullock, Elle Macpherson ve Kate Hudson gibi ünlüisimlerle adı anılan Brad Pitt'in şimdi de Oscar’lı oyuncu Charlize Theron ile flörtleştiği iddia edildi.

2014 yılında evlenen Angelina Jolie-Brad Pitt çifti, geçtiğimiz eylül ayında boşanma kararı almıştı.

brad-pitt-ve-charlize-theron-ask-yasiyor--9737134

BÜYÜK AŞK NE ZAMAN BAŞLADI?

Angelina Jolie’den fiilen ayrıldıktan sonra adı kimlerle anılmadı ki… Brad Pitt’in sevgili listesine en son giren isimler arasında Sienna Miller, Sandra Bullock, Elle Macpherson ve Kate Hudson gibi ünlü isimler vardı. Şimdi buna bir de Şeytanın Avukatı filminden de tanınan ünlü oyuncu Charlize Theron da eklendi. Magazin basını Brad Pitt’in Oscarlı oyuncu Charlize Theron ile flörtleştiğini iddia ediyor.

CHARLİZE THERON KİMDİR?

7 Ağustos 1975’de Güney Afrika’nın Benoni adlı şehrinde dünyaya geldi. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma esnasında babasını vurdu ve babası hayatını kaybetti. Annesi nefs-i müdafaa gerekçesiyle ceza almadı. Bu olaydan sonra aktris, İtalya’ya giderek modellik yapmaya başladı. Milano’da bir ajansla anlaştıktan sonra birçok ünlü magazin dergisine kapak oldu. Theron, 6 yaşında bale dersleri almaya, 16 yaşında ise modellik yapmaya başladı. Bir bankadaki görevliyle hararetli bir tartışma yaşarken oyuncu menajeri John Crosby tarafından keşfedildi. 2 Days in the Valley adlı bir filmle ilk ciddi oyunculuk tecrübesini yaşayan aktris, asıl ününe başrollerini Keanu Reeves ve Al Pacino’nun paylaştığı, 1997 yapımlı “Şeytanın Avukatı ” filmiyle kavuştu.

Cani filmindeki Aileen rolüyle akademi tarafından En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına layık görülen Theron, oyunculuğunun yanı sıra yardımseverliği ile de tanıyor. Birçok yardım kampanyasında başı çeken isimlerden olan oyuncu aynı zamanda 2012 yılında Jackson adında bir çocuğu evlat edinmişti. 2001 yılından beri İrlandalı aktör Stuart Townsend ile olan birlikteliği 2011 yılının başlarında sona erdi. 2014'te ise yönetmen ve oyuncu Sean Penn ile beraberliğe başladı fakat ilişki 1,5 yıl sürdü. Daha sonra Prometheus, Hancock, North Country, Young Adult, Pamuk Prenses ve Avcı gibi önemli filmlerde yer aldıktan sonra tekrar büyük bir çıkış yaptığı Oscarlı aksiyon filmi Mad Max: Fury Road'da başrol karakter Furiosa'yı canlandırdı.

1494878620749

BRAD PİTT KİMDİR?

Gerçek adı William Bradley Pitt olan aktör, 18 Aralık 1963’de Oklahama’da dünyaya geldi. Okul müşaviri bir anne ile taşımacılık şirketinde çalışan bir babanın üç çocuğundan biri olan Brad Pitt, ailesinin Missouri’ye taşınmasıyla birlikte Kickapoo Lisesi’nde okumaya başladı. Okul yıllarında her Amerikalı genç gibi, beyzbol, koro, tiyatro ve politikaya ilgi duyan Pitt’in en büyük tutkusu sinemaydı. Gazetecilik ve reklam eğitimi için Missouri Üniversitesi’ne giren aktör, 1987 yılında mezun olması için yalnızca iki kredisi kalmışken okuldan ayrıldı.

Film yıldızı olmayı kafasına koyan Pitt, California’ya gitti. Ardından Los Angeles’a geçen aktör, ufak tefek işlerde çalışarak geçimini sağlamaya çalıştı. Ailesine Pasedena’daki Sanat Okulu’nda okuduğunu söyleyen aktörün en büyük hayali ileride büyük bir yıldız olup ailesinin yüzünü kara çıkarmamaktı. Garsonluktan şoförlüğe, araba tamirciliğinden tavuk kıyafetiyle broşür dağıtmaya kadar pek çok iş yapan Pitt, ilk rolüne “Dallas” dizisiyle kavuştu. Hormonlarıyla hareket eden bıçkın bir delikanlıyı canlandıran aktör, “Happy Together” ve ardından “Cutting Class” adlı vasatı geçemeyen filmlerde oynadı.

İlk ciddi oyunculuk deneyimini “Thelma & Louise”de yaşayan Pitt, Geena Davis’e ilk orgazmını yaşatan bir gezginciyi canlandırdı. Bu filmin ardından “Too Young to Die?” adlı TV filminde oynayan genç aktör, rol arkadaşı Juliette Lewis ile yaşamaya başladı. Üç sene birlikte olan Pitty-Lewis çifti, belki de Hollywood tarihindeki en uzun birlikteliklerden birine imza attılar. Çift, birlikte “California” filminde oynadıktan sonra ayrıldı.

1994 yapımı “Legends of the Fall / İhtiras Rüzgârları” adlı epik filmde romantik bir karakteri canlandıran Pitt, oyunculuğundan ziyade yakışıklılığıyla dikkat çekti. People dergisinin “Yaşayan En Seksi Adam” ilan ettiği aktör, Neil Jordan’ın yönetmenliğini üstlendiği 1994 yapımlı, “Interview With the Vampire / Vampirle Görüşme”de Tom Cruise ve Antonio Banderas gibi ünlü oyuncularla birlikte oynadığı filmde bir vampiri canlandırdı. 1992 yılında oynadığı Robert Redford’un “A River Runs Through It / Bizi Ayıran Nehir” adlı filminden bu yana en iyi performansını sergileyen Pitt, bu filmle elindeki potansiyel yeteneğin farkına vardı.

Ardından 1995 yılında, başrollerinde Morgan Freeman, Kevin Spacey ve Gwyneth Paltrow gibi çok büyük oyuncuların yer aldığı “Seven / Yedi” adlı gerilim filminde, ruh hastası bir katilin peşinden koşan çaylak bir polisi canlandırdı. Yönetmenliğini David Fincher’ın üstlendiği filmde oldukça başarılı bulunan aktör, filmde karısını canlandıran Paltrow ile uzun bir birlikteliğe ilk adımını attı. Paltrow ile yaklaşık iki buçuk yıl birlikte olan aktör, bir ara nişanlılık devresi geçirmiş olmasına rağmen ilişkiyi noktaladı. Pitt, 2000 yılı içerisinde “Friends” dizisinin sevimli kahramanı Jennifer Aniston ile evlendi.

1996 yılında, uğrunda Apollo 13'teki astronot rolünü geri çeviren ve Terry Gilliam’ın fantastik bilim kurgusu “Twelve Monkeys / 12 Maymun” filminde bir akıl hastasını canlandıran aktör, bu rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Altın Küre aldı. Ardından 1997’de Harrison Ford ile baş rolünü paylaştığı “The Devil’s Own / Sessiz Düşman” adlı filmde karizmatik bir I.R.A. liderini oynadı. “Seven Years in Tibet / Tibet’te Yedi Yıl” filminde Avusturyalı gezgin Heinrich Harrar’ı canlandıran aktör, ününü giderek arttırarak film başına 10 milyon dolar alabilen bir yıldız haline geldi.

Anthony Hopkins’in de baş rol oynadığı, Martin Brest’in kasvetli filmi “Meet Joe Black / Joe Black”de ölümü canlandıran Brad Pitt, 1999 yılında Seven”ın yönetmeni David Fincher ile ikinci kez bir araya geldi ve “Fight Club / Dövüş Klübü” adlı filmde rol aldı. Edward Norton ve Helene Bohem Carter ile birlikte başrolü paylaşan aktör, Chuck Palahniuk’un romanından uyarlanan ve tüketim toplumunu acımasızca eleştiren filmde Tyler Durden isimli bir sabun satıcısını canlandırdı.

2000 yılında "Snatch / Kapışma" filminde farklı bir tarzla sinemaseverlerin karşısına çıkan aktör, bu filmde Robert Redford ve Catherine McCormack ile başrolü paylaştı. 2001'de üç başarılı filmde rol alan aktör, bunlardan ilki "The Mexican / Meksikalı" filminde Julia Roberts’la başrolü paylaştı. Filmde bir mafya çetesinde kurye olarak çalışan Jerry Welbach'ı canlandırdı. 2001 yılında oynadığı "Ocean's Eleven” adlı ikinci filmde George Clooney, Julia Roberts, Andy Garcia ve Matt Damon’la baş rolleri paylaştı. Tony Scott’un yönetmenliğini üstlendiği, üçüncü diğer film olan "Spy Game"de ise Robert Redford’la başrolleri paylaşan aktör, bu filmde CIA uzmanı Nathan Muir’in ( Robert Redford ), "İzci" lâkaplı genç çalışma arkadaşını canlandırdı.

angelina-jolie-trump-in-multeci-politikasini-9226422_2430_o

ANGELİNA JOLİE KİMDİR?

Angelina Jolie Voight, 4 Haziran 1975’te Los Angeles'da Akademi Ödülü kazanmış aktör Jon Voight ile yalnızca iki filmde oynamış aktris Marcheline Bertrand'ın kızları olarak doğdu. Aynı zamanda Chip Taylor'un yeğeni, James Haven'ın kız kardeşi olan Jolie'nin vaftiz annesi Jacqueline Bisset ve vaftiz babası Maximilian Schell'dir.

OYUNCULUK KARİYERİ

1976 yılında Jolie'nin anne ve babası boşandı. Bunun sonrasında Jolie, sinema kariyerini yarıda bırakmak zorunda kalan annesi Marcheline Bertrand ve kardeşi James Haven ile birlikte New York eyaletindeki Palisades kentine gitti. Bir süre New York’da yaşayan Jolie, 11 yaşındayken Los Angeles'a geri döndü.

Burada Lee Strasberg Theatre Institute'na kayıt olarak oyunculuk hayatına giriş yaptı. Bu okulda birkaç küçük yapımda yer alan Jolie, 2 yıl eğitim aldıktan sonra Beverly Hills High School'da eğitimine devam etti. 14 yaşında okuldan atılan Jolie, 2 yıl sonra okuluna geri döndü.

14 YAŞINDA MODELLİĞE BAŞLADI

Jolie, 14 yaşındayken model olarak çalışmaya başladı. Los Angeles, New York ve Londra'da modellik yapan Jolie, aynı zamanda birçok müzik videosunda görüldü. 16 yaşında ise tiyatroya döndü ve ilk rolünde bir Alman fetişini canlandırdı.

Brad Pitt ve Charlize Theron aşk yaşıyor! Charlize Theron kimdir? ile ilgili etiketler Brad Pitt Charlize Theron Hollywood Aşk Angelina Jolie yeni sevgili anthony hopkins fight club ocean's eleven
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.