"Brad Pitt, Ümit Özat'ın eline su dökemez!"

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları, Ankara'da Galatasaray'ı yenen Ümit Özat'a sosyal medyada "Brad Pitt eline su dökemez", "Brad'e 5 basarsın" gibi övgüler yağdırdı.

Bu sezon büyüklerin korkulu rüyası olan Ümit Özat'ın takımı, G.Saray'ı devirip, Başakşehir'i lider yapmakla kalmadı, son 6 haftada hem zirve hem de dipte harareti artırdı. Kardemir Karabük'ün ise dün itibarıyla ligden düşmesi kesinleşti.

"HİÇBİR ZAMAN BRAD PİTT OLMADIM" DEMİŞTİ

Beşiktaş'la oynanan kupa maçı sonrası kendisine "Ayı" diye bağıran taraftara "Hiçbir zaman Brad Pitt olmadım" diye karşılık veren Ümit Özat Galatasaray maçı sonrasında sosyal medyayı salladı.

"BRAD PİTT ELİNE SU DÖKEMEZ"

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları Özat'a bu açıklaması üzerinden övgü yağdırıp, "Brad Pitt eline su dökemez", "Brad Pitt'e 5 basarsın hocam", "Artık tüm Türkiye şuna inanıyor ki sen Pitt'ten daha yakışıklısın" yorumları yaptı.

Ümit Özat Twitter'da dünya ve Türkiye gündeminde ilk sırayı aldı.

"Brad Pitt, Ümit Özat'ın eline su dökemez!" ile ilgili etiketler Ümit Özat Brad Pitt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.