Bozyazı'da balık ölümleri vatandaşları tedirgin etti

Mersin'in Bozyazı ilçesindeki derede bulunan yüzlerce balık, sabah saatlerinde ölü olarak bulundu. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri numune alarak inceleme başlatırken, belediye ekipleri de deredeki balıkları toplamaya başladı.

Bozyazı ilçesine bağlı Tekmen Mahallesi Sarıgöl mevkisindeki derede bulunan yüzlerce balık, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı öldü. Ters akıntı nedeniyle denizle bağlantı bölümü kapalı olan derede balıkların ölü bulunması vatandaşları tedirgin etti.

BÖLGEDE YOĞUN KOKU OLUŞTU

Balık ölümleri dolayısıyla bölgede yoğun bir koku oluşurken, vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Gelen ihbar üzerine bölgeye giden İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile belediye ekipler, derede ve balıklar üzerinde incelemelerde bulundu.

Bozyazı'da balık ölümleri vatandaşları tedirgin etti

Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri balıklardan ve sudan numuneler alırken, belediye ekipleri de balıkları sudan toplamaya başladı.

Yetkililer, yapılacak analizlerin ardından balıkların kesin ölüm sebeplerinin belirleneceğini bildirdi.

Bozyazı'da balık ölümleri vatandaşları tedirgin etti ile ilgili etiketler Mersin Bozyazı balık ölümleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.