Bozkurt’tan gündemi sarsan haberiyle ilgili yeni detaylar! 'Güzel'in örgütle başka bir bağı var!'

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ile 'Gündem' yeni bölümüyle yayında...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in bu haftaki konuğu SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt oldu. Demir, Bozkurt ve Özkan, canlı yayında HDP'li vekil Semra Güzel'in terörist sevgilisi ile çekilmiş fotoğraflarının perde arkasını, HDP - PKK ilişkisini, Fatih Altaylı'nın Kemal Kılıçdaroğlu yayınına gelen eleştirilere tepkisini, Kazakistan'da yaşanan son gelişmeleri ve NATO - Rusya Konseyi'nin detaylarını masaya yatırdı.

"RUSLAR DEVREYE GİRDİKTEN SONRA ENTERASAN BİR SÜRECE GİRİLDİ"

Metehan Demir, "Meclis Başkanı ve Ulaştırma Bakanı'nın bağlanması aklıma 'AK Parti'de acaba bir taktik, üslup değişikliği mi?' sorusunu getirdi. Kazakistan'da endişeli bekleyiş var. 'Sorun çıkacak herkesi vurun' talimatı verildikten sonra işin rengi değişti. Rusya devreye girdikten sonra enteresan bir sürece girildi. Ruslar Kazakistan ile ilgili müthiş bir fırsat yakaladı. Orayı tam anlamıyla işgal etmeden istedikleri düzeni kuracaklar. Paramiliter güçlerin Ukrayna'da canına okuyan SİHA'larız artık. Ruslar NATO müttefiki olan Türkiye'ye mesajlar gönderiyor." sözlerini kullandı.

"BU BİLGİLER HDP'NİN KAPATMA DAVASINDA DELİL DOSYASINA GİREBİLİR"

Ceyhun Bozkurt, "Terör örgütü elemanıyla bir parlamenterin ilişkisi dünyanın herhangi bir ülkesinde ortaya çıksa bu bir skandaldır. Bu kişi duyduğum kadarıyla KHK ile de atılmış. Güzel, kendisini bir şekilde aklamaya çalışıyor ama hatalar yapıyor. Satır aralarında çok ilginç şeyler var. Örgütte yazılı olmayan kurallar vardır. Sevgili olan militanlarla ilgili hapis cezası verilir, hatta infaz bile edilir. Güzel'in örgütle başka bir bağı var. Bu 'Güzel, KCK terör örgütü yapılanmasının içinde bir kadro mu?' sorusunu sorduruyor. Bu bilgiler HDP'nin kapatma davasında delil dosyasına girebilir." şeklinde konuştu.

Metehan Demir ve Ceyhun Bozkurt'un açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Bozkurt’tan gündemi sarsan haberiyle ilgili yeni detaylar! 'Güzel'in örgütle başka bir bağı var!' ile ilgili etiketler Metehan Demir Ceyhun Bozkurt metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.