Bozkurt'ta yürek yakan anlar: İlçenin halini dakikalar boyunca çaresizce izledi!

Batı Karadeniz'e günlerdir felaketi yaşatan selin boyutu her geçen saat artarken korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. 25 kişinin hayatını kaybettiği Kastamonu'dan gelen görüntüler milyonların yüreğini dağlarken sosyal medyada paylaşılan bir video felaketin içler acısı boyutunu gözler önüne seriyor. Videoda yaşadığı ilçenin halini çaresizce izleyen bir adam yer alıyor.

Batı Karadeniz'de sel felaketinin bilançosu gitgide ağırlaşıyor. Selin en çok etkilediği Kastamonu'da 25, Sinop'ta ise 2 kişi hayatını kaybetti. Bölgeden acı haberler peş peşe gelirken en büyük yıkımı ise Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi yaşadı.

SOYLU: YUKARDAN AŞAĞI GELEN TOMRUKLAR KÖPRÜ ÖNÜNE BARAJLAMA YAPMIŞ

Selin oluş şekliyle ilgili Bozkurt'tan değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz arkadaşlarımızla bunun nasıl olmuş olabileceği konusunda bir değerlendirme yaptık. Burada bir köprü var. Yukardan aşağı gelen tomruklar köprü önünde barajlama yapıyor. Ondan sonra hem sağa hem sola ciddi bir şekilde şehrin içerisine akım oluyor. O rüsubat ve tomruk böyle bir sürecin oluşmasına sebebiyet veriyor" ifadelerini kullandı.


BÖLGEDEN KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER GELMEYE DEVAM EDİYOR

Öte yandan selin yerle bir ettiği Bozkurt'tan art arda kahreden görüntüler gelmeye de devam ediyor. Bölgeden gelen son görüntüde ilçeyi vuran sel karşısında çaresizce bekleyen bir adam yer alıyor. Video özellikle sosyal medyada paylaşım üstüne paylaşım alırken, çok sayıda kullanıcı videoyu izlediklerini ve yüreklerinin yandığını ifade etti.

Bozkurt'ta yürek yakan anlar: İlçenin halini dakikalar boyunca çaresizce izledi! ile ilgili etiketler Bozkurt Kastamonu Sel (Doğa olayı)

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.