Bozkurt’ta çöken 8 katlı Ölçer Apartmanı’ndan 3 vatandaşın cansız bedeni çıkarıldı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle yıkılan 8 katlı Ölçer Apartmanı’nda yapılan arama çalışmalarında 2 vatandaşın cansız bedenine ulaşılmıştı. Bir kişi daha ölü olarak bulundu.

Kastamonu’nun birçok ilçesi sel felaketinden etkilendi. En çok etkilenen ilçe ise adeta sular altında kalan Bozkurt oldu. İlçede yer alan Ezine Çayı’nın taşması sonucu birçok bina ve iş yeri sular altında kalırken, birçok vatandaş da hayatını kaybetti.

3 VATANDAŞIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Öte yandan Ezine Çayı’nın yatağında yer alan birçok apartman da selden etkilendi. 8 katlı Ölçer Apartmanı ise tamamen zeminle birleşti.

Bozkurt’ta çöken 8 katlı Ölçer Apartmanı’ndan 3 vatandaşın cansız bedeni çıkarıldı

Uzmanlar arama kurtarma çalışmalarını ilk günden bu yana sürdürüyordu. Bugün üzücü haber alındı. Çöken apartmandan 2 vatandaşın cansız bedenleri çıkartılmıştı. Çalışmalar neticesinde bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Bozkurt’ta çöken 8 katlı Ölçer Apartmanı’ndan 3 vatandaşın cansız bedeni çıkarıldı - Resim : 2

Bozkurt’ta çöken 8 katlı Ölçer Apartmanı’ndan 3 vatandaşın cansız bedeni çıkarıldı ile ilgili etiketler Kastamonu Bozkurt sel felaketi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.