Bozkurt'a yardım malzemesi taşıyan TIR'da yangın çıktı!

Sel nedeniyle pek çok can kaybının olduğu Kastamonu'da en büyük yıkımı Bozkurt ilçesi yaşadı. Selin etkisiyle yerle bir olan ilçeden yeni bir felaket haberi daha geldi. Bozkurt'a yardım malzemeleri taşıyan TIR'da yangın çıktığı bildirildi. TIR'ı alevler sardığı sırada jeneratörün patladığı anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Selin vurduğu Bozkurt ilçesinden başka bir felaket haberi daha geldi. İlçeye yardım malzemesi taşıyan TIR'da yangın çıkarken; dorsede bulunan jeneratör patladı.

Olay, sabah saatlerinde, Bostan köyü mevkisinde meydana geldi. Selde 25 kişinin hayatını kaybettiği Bozkurt'a yardım malzemesi taşınan, sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen TIR'da yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, yolu ulaşıma kapatarak önlem aldı.

PATLAMA ANI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Bu sırada alev alev yanan TIR'ın dorsesinde bulunan jeneratör, büyük gürültüyle patladı. Patlama anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde, patlama ile birlikte görevlilerin yaşadığı panik de yer aldı. Yangın, itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürülürken, yaralanan olmadı.

Bozkurt'a yardım malzemesi taşıyan TIR'da yangın çıktı! ile ilgili etiketler Kastamonu Bozkurt patlama tır yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.