Bozguna uğrayınca Putin'e mesaj gönderdi

Ermenistan Başbakanı Paşinyan gibi Dağlık Karabağ'ın sözde lideri Arayil Harutyunyan'ın gözü, kulağı da Rusya lideri Putin'de. Harutyunyan Putin'e gönderdiği açık mektupta ''Dağlık Karabağ’ı kurtarmak için elinizden gelen her şeyi yapın. " ifadelerini kullandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan işgal ettiği Dağlık Karabağ’da darbe üzerine darbe yiyor. Bozguna uğrayan Ermenistan’ın Başbakanı Paşinyan’dan sonra Dağlık Karabağ’ın sözde lideri Arayik Harutyunyan da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den yardım istedi.

PUTİN’DEN YARDIM İSTEDİ

Dağlık Karabağ’ın sözde lideri Arayik Harutyunyan’ın açık mektubu yayınlandı. Sözde lider mektubunda ''Sevgili Vladimir Vladimirovich, siz dünyada ve bölgemizde büyük kişisel otoriteye sahip bir kişi ve lidersiniz. Azerbaycan-Karabağ ihtilaf bölgesindeki askeri operasyonları ve siyasi süreçleri durdurmanızı rica ediyorum. Dağlık Karabağ’ı kurtarmak için, elinizden gelen her şeyi yapın. " ifadelerini kullandı.

Buna karşılık,Putin yaptığı açıklamada, "Azerbaycan muhalefetinin önem duygusu bastırıldı, durum sonsuza dek sürmeyecek" dediği görüldü.

Bozguna uğrayınca Putin'e mesaj gönderdi ile ilgili etiketler Putin Ermenistan Arayil Harutyunyan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.