Bozguna uğrayan teröristler o bölgelere yeni elebaşları atadı!

PKK, Afrin’de bozguna uğrayınca Raco ve Cinderesi’ne yeni sorumlular atadı. Hüseyin Gabar isimli terörist Raco’ya, Mani Agid ise Cinderesi’ne gönderildi. Afrin operasyonu başladıktan sonra örgüt içi tartışmalar sonucunda 30’dan fazla teröristin infaz edildiği belirtiliyor.

Şubat ayı başında Cinderes ve Raco’da Afrinli terör örgütü mensupları ile Kandil’den gelen teröristler arasında bir dizi gerginlik yaşandı. Terör grupları arasındaki gerginlik, TSK-ÖSO ilerleyişiyle birlikte bozguna dönüştü.

RACO VE CİNDERES'E SÖZDE YENİ KOMUTAN

PKK’nın yönetim merkezi Kandil, yaşanan bozguna müdahale amaçlı Raco ve Cinderes’e sözde yeni komutanlar atadı. Terörist elebaşı Cemil Bayık, Raco bölgesi için Hüseyin Gabar adlı teröristi Afrin’e gönderirken, Cinderes bölgesi için de Mani Agid’i görevlendirdi.

ÖRGÜT İÇİ 30 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Örgütün sözde saha sorumlularının atanmasıyla eşzamanlı olarak PKK, Afrin’deki bozgunun sebebi oldukları iddiasıyla 30’dan fazla teröristi örgüt içi infazla öldürdü.

Bozguna uğrayan teröristler o bölgelere yeni elebaşları atadı! ile ilgili etiketler PKK PYD raco cinderes ele başı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.