Bozdoğan'ın ardından Gökdoğan da kendini kanıtladı!

Savunma sanayiinde bir çok teknolojik gelişmeye imza atan TÜBİTAK SAGE, geliştirdiği yeni füzelerin atış testlerini başarıyla gerçekleştirdi.

TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) tarafından geliştirilen hava-hava füzeleri başarıyla test edildi. 

Türkiye’nin bu alandaki ilk yerli ve milli mühimmat çeşitleri arasında yer alan radar arayıcı başlıklı ilk milli görüş ötesi havadan havaya füzemiz "Gökdoğan" gerçekleştirilen testte hedefe yüksek başarı ile angaje oldu.

TÜBİTAK SAGE böylece bir ilke daha imza attı.

BAŞARIYLA GEÇTİ

İlk yerli ve milli hava-hava füzesinin üretilmesi amacıyla yürütülen Göktuğ Projesi kapsamında geliştirilen Gökdoğan görüş ötesi füzelerinin güdümlü atış testleri başarıyla gerçekleştirildi.

Bozdoğan'ın ardından Gökdoğan da kendini kanıtladı!

"BİR İLKE İMZA ATILDI"

TÜBİTAK SAGE, Twitter hesabından test görüntülerini, "Türkiye'nin radar arayıcı başlıklı ilk milli görüş ötesi havadan havaya füzesi olan "Gökdoğan", gerçekleştirilen testte hedefe yüksek başarı ile angaje oldu ve TÜBİTAK SAGE bir ilke daha imza attı!." notuyla paylaştı.

Bozdoğan'ın ardından Gökdoğan da kendini kanıtladı! - Resim : 2

Bozdoğan'ın ardından Gökdoğan da kendini kanıtladı! ile ilgili etiketler Twitter TÜBİTAK Füze Bozdoğan Gökdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.