Boyut Film, deprem nedeniyle 'Prestij Meselesi'ni vizyondan çekti

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetip senaryosunu yazdığı "Prestij Meselesi" filmi geçtiğimiz Cuma günü izleyiciyle buluşmuştu. Boyut Film, Türkiye'yi yasa boğan depremler nedeniyle filmi vizyondan çektiğini duyurdu.

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetip senaryosunu yazdığı, kadrosunda Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Mahmut Kırmızıgül, Ali Sürmeli, Erdal Özyağcılar, Erkan Petekkaya, Levent Sülün, Melek Baykal ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı "Prestij Meselesi" filmi geçtiğimiz Cuma günü vizyona girmişti.

Mahsun Kırmızıgül'ün ortağı olduğu Boyut Film, deprem nedeniyle filmi vizyondan çekti. Boyut Film'in Instagram sayfasından konuyla ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Ülkemizde yaşanan yaşanan deprem felaketi sebebiyle tarifsiz bir üzüntü içindeyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Ülkemizde böylesi üzücü gelişmeler yaşanırken, yüreğimizde büyük bir acı varken eğlence müzik ve komedi unsurları barındıran Prestij Meselesi filmimizin gösterime devam etmesini doğru bulmuyoruz. Bu nedenle yapımcılığınız Murat Tokat’ın ve yönetmenimiz Mahsun Kırmızıgül’ün ortak kararı doğrultusunda filmimizin vizyonuna ara veriyoruz. Daha güzel günlerde buluşmak üzere filmimizi ileri bir tarihi erteliyoruz. tüm ülkemize geçmiş olsun ve milletimizin başı sağ olsun…Saygılarımızla… Boyut Film…”

boyut film

 Film, 1990'lı yıllarda müzik dünyasına birçok önemli ismi kazandıran Prestij Müzik ile yolları kesişen Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile çıktıkları yolculukta yıldızlığa uzanan sürecini anlatıyor.

 

Boyut Film, deprem nedeniyle 'Prestij Meselesi'ni vizyondan çekti ile ilgili etiketler deprem Mahsun Kırmızıgül Prestij Meselesi Sinema film
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.