Böylesi ne görüldü, ne duyuldu! Gelin erkek çıktı

Aydın’ın Karacasu ilçesi ilginç bir olay yaşandı. Bugüne kadar Türkiye'de görülmemiş olayda 'Gelin erkek çıktı' iddiası ortalığı karıştırdı. Düğün sonrası yaşanan tartışmada karakolluk olan aile, gelinin kimlikteki ismini duyunca neye uğradığını şaşırdı.

Gazete Aydın'ın haberine göre, Orman işçisi olarak çalışan evli Ceyhun B.(28) bir süredir birlikte olduğu hemcinsiyle 30 Aralık Cuma günü Belediye Düğün Salonunda düğün yaparak erkek erkeğe evlilikle bir ilke imza attı.

“İlkim” takma adını kullanan İzmirli Muzaffer K. adındaki erkek gelinin düğünde İbrahim Tatlıses’in ‘Seviyorum kime ne. O yar benim kime ne?’ türküsü ile davetlilerin önünde dans edip doyasıya eğlendiği görüldü. Damadın, gelin arabasının arkasına da “Meleğimi aldım cennete gidiyorum” yazdırması görenleri hayrete düşürdü.

GELİNİN ERKEK OLDUĞUNU ÖĞRENENLER ŞOK YAŞADI

Çiftin sosyal medyada cesurca paylaştıkları düğün fotoğrafları ve videonun altına beğeni ve yorum yağdı. Damadı tanıyan çoğu vatandaşın hayırlı olsun mesajları ile çifte mutluluklar dilemesi dikkat çekerken, çoğunun da gelinin erkek olduğunu bilmediği ortaya çıktı.

Gelinin sonradan erkek olduğunu öğrenen vatandaşlar ise büyük şok yaşarken bazıları ise “Rezilliğin bu kadarına da pes. Ne cüretle düğün yaparlar. Kıyamet kopacak” yorumları yaptı.

ERKEKLERE DÜŞKÜNLÜĞÜ YÜZÜNDEN KARISI EVDEN KAÇTI

Yaklaşık 3-4 ay önce evli olduğu kadın tarafından terk edilen Ceyhun B., yaklaşık 6 aydır birlikte yaşadığı Muzaffer K, ile evlenmesi ilçede alay konusu oldu. Ceyhun B’nin erkeklere olan düşkünlüğü yüzünden karısının bir başka erkekle kaçtığı öğrenildi. Ceyhun B, karısına boşanma davası açarken, karısının da erkeklerle ilişkisi olduğu iddiasıyla kocasına karşı bir dava açtığı ve tarafların boşanma davasının sürdüğü gelen bilgiler arasında yer aldı

Böylesi ne görüldü, ne duyuldu! Gelin erkek çıktı ile ilgili etiketler evlilik Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.