Böylesi James Bond filmlerinde olur! Uygulamayı hackleyip trafiği kilitlediler!

Rusya'daki bir hacker, YandexTaxi uygulamasını hackledi ve şehirdeki bütün taksileri Moskova'daki Kutuzov Prospect bölgesine yönlendirdi. Bölgede yaşana trafik yoğunluğu ise sosyal medyaya düşen videolarda gözler önüne serildi.

Rusya Moskova'da şaşırtan bir olay yaşandı... Bir hacker YandexTaxi uygulamasını hackledi ve hemen hemen şehirdeki bütün taksileri Moskova'daki Kutuzov Prospect bölgesine yönlendirdi.

TRAFİK KİTLENDİ

Hackerin bu yaptığı hackleme sonrasında şehirdeki hemen hemen bütün taksiler Moskova'da bulunan Kutuzov Prospect bölgesine gitmek için yola koyuldu. Sosyal medyad düşen görüntülerde bölgede inanılmaz bir trafik yoğunluğu olduğu görüldü. 

 

Böylesi James Bond filmlerinde olur! Uygulamayı hackleyip trafiği kilitlediler! ile ilgili etiketler Rusya Moskova YandexTaxi taski hacker
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.