Böylesi ancak filmlerde olur: Önce hırsızlık yaptı ardından intihara kalkıştı! Anbean kamerada!

İstanbul'da benzerine az rastlanır tuhaflıkta bir olay yaşandı. Bir şahıs, önce Beşiktaş'ta hırsızlık yaptı ardından Şişli'de intihar etmeye kalkıştı. Polisten kaçarken intihar kararı alan şahısın o ilginç intihar teşebbüsü anları kameralara saniye saniye yansıdı.

Şişli Harbiye Mahallesi Asker Ocağı Caddesinde bulunan üst geçit üzerinde 16 Kasım günü ilginç bir olay yaşandı. 

POLİSLERİ GÖRÜNCE İNTİHARA KALKIŞTI

Edinilen bilgiye göre Beşiktaş'ta hırsızlık yapan şüpheli kendini takip eden polislere izini kaybettirdi. Daha sonra kendini yakalamak isteyen polislerin radarına takılan hırsız Şişli Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan üst geçitte intihar girişimine kalkıştı.

 

Böylesi ancak filmlerde olur: Önce hırsızlık yaptı ardından intihara kalkıştı! Anbean kamerada! - Resim : 2

ELİNDEKİ BIÇAKLA ÜST GEÇİTTEN ATLAMAYA ÇALIŞTI

Eline aldığı bıçak ile üst geçitten atlamaya çalışan şahsı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, erkek şahıs ile müzakerede bulunarak etkisiz hale getirmeye çalıştı.

 

EKİPLER İNTİHARI ENGELLEMEK İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Bir süre boyunca intihar etmek isteyen şahısla konuşan polis ekipleri şahsı etkisiz hale getirerek üst geçitten aldı. Şahıs, polis otosuna alınarak merkeze götürüldü. Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Böylesi ancak filmlerde olur: Önce hırsızlık yaptı ardından intihara kalkıştı! Anbean kamerada! ile ilgili etiketler hırsız polis İntihar Beşiktaş Şişli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.