Böyle tanıtım görülmedi: Eksi 5 derecede kar yağarken havuza girip çay içtiler!

Ağrı'nın Diyadin ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Alper Balcı sıcaklığın eksi 5'lerde olduğu ilde öyle bir şey yaptı ki izleyenler deyim yerindeyse dondu kaldı. Diyadin ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıktaki bir kaplıcanın havuzuna karın altında yarı çıplak girerek çay içti.

Ağrı'nın Diyadin ilçesinin merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Köprü Kaplıcaları, bikarbonat, klorür, sülfat, kalsiyum ve karbondioksit gazı içermesi sebebiyle şifalı olarak biliniyor.

KAR YAĞARKEN MİSAFİRLERİYLE BİRLİKTE KAPLICAYA GİRDİ

Diyadin Kaymakamı Alper Balcı, kaplıcayı tanıtmak için, Şanlıurfa, Erzurum, Rize, Adana ve Ağrılı misafirleriyle birlikte, kar yağışı ve tipi altında suya girdi. 40 derece sıcaklıktaki kaplıcada misafirleriyle çay keyfi yapan Balcı, herkesi Diyadin'e davet etti.

Böyle tanıtım görülmedi: Eksi 5 derecede kar yağarken havuza girip çay içtiler!

"SUYUN İÇİNDE URFALI, RİZELİ, ADANALI, ERZURUMLU VE AĞRILI VAR"

Kaymakam Balcı, "Diyadin'de Köprü Kaplıcaları'ndayız. Dışarıda hava buz gibi, eksi 5'lerde, kar yağıyor lapa lapa. Suyun içinde Şanlıurfalı, Rizeli, Adanalı, Erzurumlu ve Ağrılı var. Hava güzel, çay keyfi yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Diyadin Kaplıcaları'na bekliyoruz. Dünyada Türkiye, Türkiye'de Diyadin, Diyadin Köprü Kaplıcaları'nda çay keyfi" diye konuştu.

Böyle tanıtım görülmedi: Eksi 5 derecede kar yağarken havuza girip çay içtiler! ile ilgili etiketler Ağrı Çay kar kaplıca hava soğuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.