Böyle sözleşme görülmedi!

Amerika Ulusal Beyzbol Ligi takımlarından Los Angeles Angels, Mike Trout ile tam 12 yıllık bir sözleşme imzalıyor ve bu sözleşmenin karşılığında Trout 432 milyon dolar kazanacak.

Amerika Ulusal Beyzbol Ligi (Major League Baseball) takımlarından Los Angeles Angels, yıldız oyuncu Mike Trout ile 12 yıllık sözleşme imzaladı. Trout, 12 yıllık sözleşme karşılığında 432 milyon dolar (2,35 milyar TL) kazanacak. Trout'un yıllık kazancı 36 milyon dolara (196 milyon TL) gelecek.

Dünya spor tarihinde en uzun yıllık kontratın sahibi belli oldu. Amerika Ulusal Beyzbol Ligi (Major League Baseball) takımlarından Los Angeles Angels, yıldız oyuncu Mike Trout ile 12 yıllık sözleşme imzaladı. Trout, 12 yıllık sözleşme karşılığında 432 milyon dolar (2,35 milyar TL)kazanacak.

Böyle sözleşme görülmedi!

Kulüp resmi bir açıklama yapmasa daAmerika Ulusal Beyzbol Ligi'nin resmi hesabı olan MLB.com'da sözleşmenin detayları açıklandı. Buna göre Los Angeles Angels, Trout'un 2020'de bitecek olan sözleşmesini 2030 yılına kadar uzattı.

Bu sözleşme karşılığında Mike Trout 426 milyon dolar (2,35 milyar TL)kazanacak. Trout'un bu kazancı dünya spor tarihinin en uzun süreli kontratları arasında yer alırken yıldız oyuncu da en fazla kazanan sporcular arasına girmiş oldu.

Böyle sözleşme görülmedi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.