Böyle rahatlık görülmedi: Yakınları sinir krizi geçirirken intihar eden adamı film izler gibi izledi

Adana'da eşiyle sorun yaşadığı için bir süredir çocuklarını göremeyen Ali İ. isimli bir adam, 3 katlı evin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Annesi ve eşinin olay yerinde gelip kriz geçirdiği Ali İ., evin çatısından aşağı atladı fakat yardıma koşan esnafın üzerine düştü. O hareketli anlarda ise evin birinci katındaki bir gencin olan biteni film izler gibi izlemesi dikkat çekti.

Dün saat 13.30 sıralarında Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi’ndeki 3 katlı binada hareketli anlar yaşandı.

3 ÇOCUĞUNU GÖRMEYİNCE İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

İddiaya göre Ali İ., bir süredir eşi Gözde İ. ile sıkıntı yaşamaya başladı. Bu nedenle 3 çocuğunu göremeyen Ali İ. oturduğu 3 katlı evin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar polis, sağlık ekipleri ve Can-Kur’a haber verdi. Olay yerine gelen müzakereci polisler şahsı ikna etmeye çalıştı. Ancak şahıs bir türlü ikna olmayarak çatıdan kendini sarkıttı.

 

Böyle rahatlık görülmedi: Yakınları sinir krizi geçirirken intihar eden adamı film izler gibi izledi - Resim : 2

YARDIMA KOŞAN ESNAFIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Ali İ. kendini sarkıtınca pencereden bir kişi tutmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Can-Kur ekipleri de şahsın düşeceği yere hava yastığı açmak için bahçeye girdi. Bu sırada komşusu Ufuk A. da ekiplerle birlikte bahçeye girdi. Ali İ. ekiplerin geldiğini görünce kendini bıraktı. Ali İ. yardıma koşan Ufuk A.’nın üzerine düştü.

 

Böyle rahatlık görülmedi: Yakınları sinir krizi geçirirken intihar eden adamı film izler gibi izledi - Resim : 4

ANNE VE EŞ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Ali İ.’nin eşi Gözde ve annesi Gülseren İ. ise sinir krizi geçirip, gözyaşı döktü.

Böyle rahatlık görülmedi: Yakınları sinir krizi geçirirken intihar eden adamı film izler gibi izledi - Resim : 5

FİLM İZLER GİBİ İZLEDİ

Sağlık görevlileri hafif şekilde yaralanan Ali İ. ile Ufuk A.’yı ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne götürdü. Bütün bunlar yaşanırken, evin birinci katındaki bir gencin olan biteni film izler gibi izlemesi dikkat çekti.

Böyle rahatlık görülmedi: Yakınları sinir krizi geçirirken intihar eden adamı film izler gibi izledi ile ilgili etiketler Adana İntihar Seyhan sinir krizi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.