Böyle olay görülmedi: Aynı ilçenin bir tarafı sel bir tarafı kuraklık

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde bazı köyleri sel basarken, bazı köylerde ise vatandaşlar yağmur duasına çıkıyor.

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde geçtiğimiz hafta bazı köyleri sel basmış ve ekili alanlarda ciddi oranda maddi hasar meydana gelmişti. Bu hafta ise yine Şuhut ilçesi Akyuva köyünde günlerdir yağmur yağmaması nedeniyle köylüler yağmur duasına çıktı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen yağmur duasında köy sakinleri ellerini semaya açtı.

YAĞMUR DUASINA KATILANLARA İKRAMDA BULUNULDU

Akyuva Köyü Muhtarı İsmail Karataş'ın yoğun girişimleri sonucunda köy sakinlerinin de destekleriyle gerçekleşen yağmur duasına, çok sayıda köylü vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde ki yağmur duası Şuhut Müftüsü Fatih Aytekin'in günün anlam ve önemine binaen konuşması ile devam etti. Akabinde yoğun bir katılımla gerçekleşen yağmur duası yapılan dua ile son buldu. Akyuva Köyü Muhtarlığı, Hayır Cemiyeti Başkanlığı ve köy sakinlerinin destekleriyle yağmur duasına katılan misafirlere ikramda bulunuldu.

 

Böyle olay görülmedi: Aynı ilçenin bir tarafı sel bir tarafı kuraklık ile ilgili etiketler Şuhut Afyonkarahisar Sel (Doğa olayı) kuraklık mevsim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.