"Böyle mi teşekkür edilecekti?"

Beşiktaş'ın, Ricardo Quaresma'yı kadro dışı bırakmasının ardından Portekizli yıldız, yakın çevresine "Ben Beşiktaş için yedi sezon görev yaptım. Hizmetlerime böyle mi teşekkür edilecekti?" sözleriyle tepkisini gösterdi.

Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş'la olan ilişkisi üzücü bir şekilde sona eriyor.

Portekizli oyuncu, kulübün kendisi hakkında verdiği kararla ilgili yaptığı paylaşımda, "Biraz önce başkanın bundan böyle benim takımın bir parçası olmamı istemediğini öğrendim. Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceğim" açıklaması üzerine Beşiktaş kulübünden de bir açıklama gelmişti.

"HİZMETLERİME BÖYLE Mİ TEŞEKKÜR EDİLECEKTİ"

Siyah-beyazlı yönetimin yaptığı bu açıklamanın ardından yakın çevresine kırgınlığını dile getiren Quaresma, "Ben Beşiktaş için yedi sezon görev yaptım. Hizmetlerime böyle mi teşekkür edilecekti" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Transfer döneminin kapanmasına 1 hafta kala kadro dışı kalan oyuncu, kendisine yeni bir kulüp bulamazsa devre arasına kadar Fulya'da tek başına antrenmanlara çıkacak.

Öte yandan oyuncunun ABD'den bazı takımlarla temas halinde olduğu öne sürüldü. Portekizli yıldızın, Los Angeles Galaxy ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

"Böyle mi teşekkür edilecekti?" ile ilgili etiketler Quaresma Los Angeles
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.