Böyle kuyruk görülmedi: Otobüs kuyruğu üst geçide uzandı

İstabul'da sabah saatlerinde vatandaşların otobüse binmek için bekleyişleri adeta çileye döndü. Şirinevler'de otobüse binmek isteyen vatandaşları oluşturduğu yüzlerce metrelik kuyruk üst geçide kadar uzandı.

İstanbul'da sabah saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu toplu taşımaya da yansıdı. Şirinevler'de otobüse binmek için bekleyen vatandaşların oluşturduğu kuyruk üst geçide kadar uzandı.

Metrelerce uzayan kuyruğa isyan eden Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti İBB grup Başkan Vekili Mehmet Tevfik Göksu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Algı ve PR belediyeciliğinin bir yere kadar olduğunu, İstanbul’a hizmet edilmezse şehrin geriye gitmeye başlayacağını söylemiştik."

 

 

Böyle kuyruk görülmedi: Otobüs kuyruğu üst geçide uzandı ile ilgili etiketler İstanbul Otobüs Şirinevler Tevfik Göksu kuyruk üst geçit vatandaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.