Böyle komşuluk görülmedi! Yemek yerken komşusunu çıplak halde duş alırken görüyor...

İskoçya'nın Stirling kentinde duyanları şoke eden bir olay gerçekleşti. Huzurlu konumu için aldıkları müstakil bir evin karşısına yapılan yeni ev ailenin hayatını kabusa çevirdi. Komşularının yaptırdığı evin banyo dahil tüm odaları 'cam'. Hal böyle olunca aile mutfakta yemek yediği sırada komşularını uygunsuz şekilde banyo yaparken izlemek zorunda kalıyor.

İskoçya'da bir aile uzun yıllar para biriktirdikten sonra hayallerindeki müstakil evi aldılar. Fakat hayallerine kavuşan ailenin mutluluğu tam karşılarına yapılan boydan boya camlı evin ardından hayal kırıklığına dönüştü. 

"KİMSEYİ İZLEMEK GİBİ BİR HOBİMİZ YOK"

Müstakil evde oturan ailenin karşısına taşınan yeni komşularının banyo dahil tüm odaları tamamen camdan yapılmış. Yemek yerken komşularını banyoda uygunsuz kalde gören aile bu durumdan fazlasıyla rahatsız olduklarını ve evi satılığa çıkardıklarını belirtti. 

"Kimseyi izlemek gibi bir hobimiz yok" diyen aile "Bu evi huzurlu konumu nedeniyle almıştık fakat tam karşımıza yapılan evin planlamasından haberimiz yoktu." açıklamasında bulundu.

Böyle komşuluk görülmedi! Yemek yerken komşusunu çıplak halde duş alırken görüyor...

AKŞAM YEMEĞİ YERKEN KOMŞUMUZU ÇIPLAK GÖRÜYORUZ

Ailenin annesi Pauline Boyd, ''Bu evi huzurlu konumu ve sakinliği nedeniyle satın almıştık. Ancak taşındıktan sonra tam karşımıza yeni bir ev daha yapıldı. Böyle bir planlamadan haberimiz yoktu ve kimse bize bir şey demedi. Yeni evin garajı doğrudan mutfağa ve salonumuza bakıyor. Biz de onların duş aldıkları yeri görebiliyoruz. Mutfakta akşam yemeği yerken camlar buzlu bile olsa kimseyi izlemek istemezsiniz'' diyerek içinde bulundukları sıkıntılı durumu anlattı.

HUZUR DOLU YER KABUSA DÖNDÜ

Eşi Balir de, buraya geldiklerinde huzur buldukları yerin artık kendilerine kabusu yaşattığını söyleyerek, ''Buraya kırsal yaşam için taşındık ama bir kapta balık gibiyiz. Hemen ama hemen taşınmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Böyle komşuluk görülmedi! Yemek yerken komşusunu çıplak halde duş alırken görüyor... ile ilgili etiketler İskoçya Komşu müstakil ev duş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.