Böyle kıskançlık görülmedi! Eski sevgilisini ve arkadaşını çırılçıplak soyup üzerlerine tuvaletini yaptı!

Bolu'da eski sevgilisini, iş arkadaşıyla birlikte yürürken gören Mehmet C. isimli bir kişi kıskançlık krizine girdi. Çıldıran Mehmet C. sevgilisini de iş arkadaşını da ormana götürerek taksici arkadaşıyla birlikte işkence yaptı. Çırılçıplak soyarak cinsel ilişkiye zorlayan Mehmet C. ve arkadaşı ardından bir de üzerlerine tuvaletlerini yaptılar.

Bolu'da şimdiye kadar duyulmamış bir kıskançlık krizi yaşandı. 

İŞ ARKADAŞIYLA SOKAKTA GÖRÜNCE ÇILDIRDI

Bolu'da nakliyecilik yapan Mehmet C. pastanede çalışan eski sevgilisini, önceki gün iş yerinden erkek arkadaşıyla sokakta yürürken gördü.

İKİSİNİ DE ORMANA KAÇIRDI

Mehmet C. yanına taksicilik yapan arkadaşı Ümit A.'yı da alarak eski sevgilisi ve yanındaki arkadaşını hafif ticari araca bindirip ormana kaçırdı.

 

ÇIRILÇIPLAK SOYUP İLİŞKİYE ZORLADI

İddiaya göre Mehmet C. ve Ümit A. ormanda genç kız ve iş arkadaşını çırılçıplak soyarak darbetti ve cinsel ilişkiye zorladı. Bu sırada darp da devam etti.

 

İKİSİNİN DE ÜZERİNE TUVALETLERİNİ YAPTILAR

2 arkadaş, son olarak kanlar içinde kalan genç kız ve arkadaşının üzerlerine tuvaletini yaptı. Mehmet C. ve Ümit A., yaşananları anlatmaları durumunda cep telefonuna kaydettikleri görüntüleri herkese izletecekleri tehdidiyle genç kız ve arkadaşını şehir merkezine bıraktı.

 

İKİSİ DE TUTUKLANDI

Genç kız ve arkadaşı, durumu polise bildirerek şikayetçi oldu. Polis tarafından yakalanan Mehmet C. ve Ümit A., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Böyle kıskançlık görülmedi! Eski sevgilisini ve arkadaşını çırılçıplak soyup üzerlerine tuvaletini yaptı! ile ilgili etiketler Bolu Taksici Orman kriz kışkançlık arkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.