Böyle intikam görülmedi! Aldatılan damat, gelinin ihanet videosunu projektörle yansıttı

Çin'de gerçekleşen bir düğünde, damat, gelinin aldatma videosunu projektörle yansıttı. 3 yıl önce yaşanan olay, sosyal medyada viral oldu.

Çin'in Fujian eyaletinde gerçekleşen bir düğünde damat, yeni evlendiği eşinin onu aldattığını gösteren bir videoyu projektör ekranına yansıtarak tüm davetlilere izlettirdi.

ALDATMA VİDEOSUNU PEOJEKTÖRLE YANSITTI

'Aldatan Gelin' etiketi ile sosyal medyada yayılan videoda, gelin ve damadın düğünün gerçekleşeceği alana doğru koridorda yürüdüğü görülüyor. Çift sahnenin ortasına geldiğinde ise arka planda gelinin kocasını aldattığı videonun yayınlanmaya başladığı görülüyor.

Hürriyet'in haberine göre; videoda damadın aldatıldığı kişinin gelinin hamile kız kardeşinin kocası olduğu bilgisi yer alıyor.

2019 yılında Çin'de yaşanan bu olay 3 yıl sonra sosyal medyada gündem oldu. TikTok'ta yeniden yayınlanan video çok kısa süre içerisinde 6 milyon görüntüleme, binlerce yorum aldı ve Batı medyasında geniş yer buldu. 

Böyle intikam görülmedi! Aldatılan damat, gelinin ihanet videosunu projektörle yansıttı ile ilgili etiketler Damat Çin Gelin Aldatma video İhanet projektör
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.