Böyle iğrençlik görülmedi! 'Cin çıkarma' bahanesiyle cinsel istismar uyguladı, kendini böyle savundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kendisini 'yaşam koçu' ve 'bio enerji uzmanı' olarak tanımlayan bir kişinin eşiyle birlikte kadınlara kurduğu iğrenç tuzak sonrası başlatılan soruşturma tamamlandı. 'Cin çıkarma' bahanesiyle kadınlara cinsel istismar uygulayan sapık hakkında 84 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Cinsel birliktelik yaşadığı kadınların görüntülerini yardımcısına depolattıran B.K'nın arşivinde iki bine yakın video ve fotoğraf bulundu.

İnsanların dini inanç ve duygularını istismar eden sapık B.K, ve eşi Ş.K hakkındaki soruşturma tamamlandı. Sapık hakkında 84 seneye kadar hapis cezası istendi. Kendisini 'Enerji uzmanı' ve 'Yaşam koçu' olarak tanıtan sahtekar, cin çıkarma bahanesiyle kadınlara tecavüz etti.

EVİNDE ÖKÜZ BOYNUZU KAMLUMBAĞA DERİSİ BULUNDU

Sapık B.K'nin kendisi tutuklanırken eşi adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Cinsel istismarın dışında yanına gelenlerde binlerce lira para da alan o sapığın evinde yapılan aramalarda öküz boynuzu, kaplumbağa derisi gibi birçok ilginç materyal bulundu.

Böyle iğrençlik görülmedi! 'Cin çıkarma' bahanesiyle cinsel istismar uyguladı, kendini böyle savundu

İKİ BİN FOTOĞRAF VE VİDEO BULUNDU

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, iddianamede ortaya çıkan detaylar adeta kan dondurdu. Cinsel birliktelik yaşadığı kadınların görüntülerini yardımcısına depolattıran B.K'nın arşivinde iki bine yakın video ve fotoğraf bulundu.

KADINLARI SOYUP ÜZERLERİNE YAZILAR YAZDI

Hard diskte yapılan incelemelerde erkek ve kadınlara ait fotoğraflar, videolar bulundu. Kadınlarla birlikte olduğu anları kaydeden sapığın, mağdur kadınları soyarak üzerlerine figürler çizdiği belirlendi.

Böyle iğrençlik görülmedi! 'Cin çıkarma' bahanesiyle cinsel istismar uyguladı, kendini böyle savundu - Resim : 2

O GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKINCA KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

B.K, ifadesinde videoları fantezi amacıyla tuttuğunu o videodaki kişilerin para karşılığında birlikte olduğu kadınlar olduğunu belirtti.

'Yaşam koçu danışmanlığı yapıyorum. Bu danışmanlık hizmeti içerisinde bio enerji sertifikası ile psikologların tedavi edemediği şahısları temas etmeden uzaktan eğitiyorum. Cinsel ilişkiye girdiğim iddiaları asılsız. Gelenlerin rızaları dahilinde fotoğraflarını çektim ama videolarını çekmedim. Arşivimde bulunan videolardaki cinsel ilişkilere ait kadınlar, para karşılığı birlikte olduğum kadınlardır. Videolar da fantezi amaçlıydı.'

Böyle iğrençlik görülmedi! 'Cin çıkarma' bahanesiyle cinsel istismar uyguladı, kendini böyle savundu - Resim : 3

Böyle iğrençlik görülmedi! 'Cin çıkarma' bahanesiyle cinsel istismar uyguladı, kendini böyle savundu ile ilgili etiketler Tecavüz cinsel istismar İddianame fotoğraf video cin çıkarma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.