Böyle ev ilanı görülmedi: Gezmek de parayla

İstanbul Esenyurt'ta evini satılığa çıkaran Burak Demir, verdiği ilanla şaşkınlık yarattı. Ciddi olmayan alıcıların da evi görmeye geldiğini söyleyen Demir, artık evi gezmek isteyenlerden para almaya başladı.

İstanbul Esenyurt'ta evini internet üzerinden satılığa çıkaran adam verdiği ilanla görenleri şaşırttı.

Ciddi alıcıların yanı sıra boş muhabbetler için de mesaj atanların olduğunu söyleyen Burak Demir, evi görmek isteyenlerden para almaya başladı. 

"CANI SIKILANLAR EV GEZMEYE BAŞLADI"

Onlarca insanın evine bakmak istediği fakat kimsenin ciddi alıcı olmadığını söyleyen Burak Demir, “Ben yaklaşık 2,5 ay önce bir ilan sitesine evimi koydum. Bu süreçte onlarca insan beni aradı. Özellikle Ramazan ayında canı sıkılan insanlar evi gezmeye geldi. Bende sürekli işyerinden gel git yapıyordum ve masrafa giriyordum. O sebeple ev gezdirmeye bir ücret almam gerekli diye düşündüm. Bu düşüncemi de ilanın açıklamasına yazdım. Tabi bu durum evi gezmek isteyenlere engel olmadı. Yerli ve yabancı onlarca müşteri yine gelmeye devam etti. Hafta içi 100 TL, hafta sonu gelenlerden ise 150 TL ücret istemeye başladım. Zaten bu kazandığım paraları da bir derneğe bağışlıyorum, kendim için kullanmıyorum” dedi.

 İstanbul Esenyurt'ta yaşandı...Böyle ilan görülmedi: Boş muhabbetten sıkıldım - Resim : 1

 

Böyle ev ilanı görülmedi: Gezmek de parayla ile ilgili etiketler Esenyurt ev ilanı satılık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.