Böyle doktor görülmedi: Hastaların deri ve yağlarıyla dans edip video çekti!

Brezilya'da Caren Trisoglio Garcia isimli bir plastik cerrah, hastalarından çıkardığı yağ ve derilerle dans ettiği bir videoyu TikTok hesabından paylaştı. Skandal görüntü sonrası hastane, doktor ile ilişiği kesti.

Tüm dünyayı kasıp kavuran TikTok çılgınlığına kapılan Brezilyalı doktor hastalarından çıkan yağ ve derilerle dans ettiği bir video paylaştı. 

TikTok'ta @minhacirurgiaoficial adını kullanan Caren Trisoglio Garcia adındaki plastik cerrah, ameliyat esnasında çektiği videoyla büyük tepki çekti. Videoda doktor, şeffaf plastik poşetlere koyulmuş ve biraz önce hastadan alındığı belli olan yağ ve derilerle dans ederek gülümsüyor.

"BU BİR GÖĞÜS, BUGÜNÜN ÖDÜLÜ"

Sıvı dolu torbayı sallayıp "Bu bir göğüs" diyen cerrah, kameraya yağ dolu plastik bir poşet gösteriyor. Başka bir videoda ise, ''Bu bir koltuk altı yağı'' diyerek elinde bol miktarda yağ ve deri tuttuğu görülüyor ve yanına şöyle yazıyor: "Bugünün ödülü.''

 

 


HASTANEDEN ATILDI

Kurul, videolarının etik olmadığını gördükten sonra, Garcia'nın hastane ile ilişiğini kesti. Hasta mahremiyetine önem vermediği söylenen kadın, Brezilya Plastik Cerrahi Derneği'nden de 6 ay boyunca uzaklaştırma cezası aldı. Garcia TikTok hesabından videolarını kaldırsa da birçok sosyal medya hesabından paylaşılmaya devam ediyor.

Böyle doktor görülmedi: Hastaların deri ve yağlarıyla dans edip video çekti! ile ilgili etiketler doktor Ameliyat YAG
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.