Böyle canilik görülmedi! Zehirledikleri dört yavru köpekten birinin derisini yüzdüler...

Aydın Kuşadası'nda kelimenin tam anlamıyla vahşet yaşandı. Çoban melezi cinsi 3 aylık 4 yavru sokak köpeği, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirlendi, ardından içlerinden birinin derisi baş kısmına kadar yüzüldü. Korkunç olayın oraya çıkmasının ardından Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, bizzat şikayetçi olacağını bildirdi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Kadınlar Denizi Mahallesi'ndeki Kemer Caddesi üzerinde bulunan Nuri Küçükbayram Parkı çevresinde, bölge sakinlerinin düzenli olarak beslediği 4 yavru köpeği yerde cansız olarak yatması vatandaşlarda şüphe uyandırdı. 

Zavallı köpeklere yaklaşan hayvanseverler karşılaştıkları manzara ile dehşete düştü.  Köpeklerin durumunu görenler acilen olayı Kuşadası Belediyesi'ne bildirdi.

ÖNCE ZEHİRLEYİP ARDINDAN KAFALARINA KADAR DERİLERİNİ YÜZMÜŞLER

İhbar üzerine bölgeye Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı hayvan ambulansı olan 'Haybulans' ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yaptıkları ilk incelemede yavru köpeklerden 4'ünün önce zehirlendiğini, ardından 1'inin derisinin baş kısmına kadar yüzüldüğünü belirledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yavru köpeklerin cansız bedenleri veteriner hekim kontrolünde Kuşadası Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülürken, polis de olayla ilgili soruşturma başlattı.

BELEDİYE BAŞKANI: BİZZAT ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yaptığı açıklamada yaşanan vahşeti kınadı. Başkan Günel açıklamasında, "Bugün sabah saatlerinde üzücü bir haber ile sarsıldık. 4 tane, henüz 3 aylık yavru sokak köpeği ne yazık ki zehirlenerek öldürülmüş. Bunu yapan ya da yapanların insanlıktan nasibini almamış cani ruha sahip olduğuna şüphe yok. Kentimizde tüm canlılar yaşam hakkına sahiptir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Kuşadası Belediye Başkanı ve bu kentin bir ferdi olarak sokak hayvanlarımızın yaşam hakkının savunucusu ve koruyucusu olacağım. 4 yavru köpeği öldürenlerin yakalanarak adalet önünde hesap vermesi için bizzat şikayetçi olacağım" ifadelerini kullandı.

 

Böyle canilik görülmedi! Zehirledikleri dört yavru köpekten birinin derisini yüzdüler... ile ilgili etiketler Kuşadası köpek Deri Belediye yavru köpek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.