Böyle canilik görülmedi: 13 yaşındaki çocuğu saçlarından tutup sokak ortasında sürüklediler!

Adıyaman'da kimliği henüz belirlenemeyen 16-17 yaşındaki kız çocuklarından oluşan grup, 13 yaşındaki kız çocuğunu saçlarından tutup sokak ortasında sürükleyerek tekme tokat dövdü. O korkunç anları cep telefonu kamerasına da kaydeden kız çocukları, sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İddiaya göre, Adıyaman’ın Besni ilçe merkezinde yaşayan 13 yaşında K.D., isimli kız çocuğu kimliği belirlenemeyen bir grup 16-17 yaşlarındaki kız çocukları tarafından farklı günlerde şiddete maruz kaldı.

SAÇLARINDAN TUTULARAK SOKAK ORTASINDA SÜRÜKLENDİ

Kendisinden büyük kızların şiddetine maruz kalan 13 yaşındaki K.D., hem tekme tokat dövüldü hem de saçlarından tutularak sokak ortasında sürüklendi. K.D’ye şiddet uygulayan şahıslar aynı zamanda şiddet anlarını da telefon ile video kayıt yaptı.

Böyle canilik görülmedi: 13 yaşındaki çocuğu saçlarından tutup sokak ortasında sürüklediler!

SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Pes dedirten olayın görüntülerini çeken şahıslar, daha sonra görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Böyle canilik görülmedi: 13 yaşındaki çocuğu saçlarından tutup sokak ortasında sürüklediler! - Resim : 2

Böyle canilik görülmedi: 13 yaşındaki çocuğu saçlarından tutup sokak ortasında sürüklediler! - Resim : 3

Böyle canilik görülmedi: 13 yaşındaki çocuğu saçlarından tutup sokak ortasında sürüklediler! ile ilgili etiketler Adıyaman Çocuk Kavga sokak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.