Böyle bir vahşet ne duyuldu ne görüldü! / VİDEO

Arjantin’de şimdiye kadar duyulan en korkunç tecavüz olaylarından biri yaşandı. 16 yaşındaki bir genç kız uyuşturucu verilerek kaçırıldı. Ardından 3 kişinin tecavüzüne uğrayan Lucia Perez tahta bir kazığa oturtularak feci şekilde öldürüldü.

Uyuşturucu çetesi tarafından okuldan kaçırılan genç kıza önce uyuşturucu verdiler. Kokain ve esrarla kendinden geçen kıza 3 çete üyesi tecavüz etti.

katiller

Korkunç olay bununla da kalmadı. Kızı tahta bir kazığa oturan çete üyeleri Lucia Perez’in iç kanamadan hayatını kaybetmesine neden oldu.

zanl

Kızın üstünü başını temizledikten sonra elbiselerini giydiren çete, uyuşturucu bağımlılarının tedavi edildiği bir kliniğin önüne cansız bedenini bıraktı.

lucian_aile

3 çete üyesinden 23 yaşındaki Matias Gabriel Farias ve 41 yaşındaki Juan Pablo Offidan yakalandı. Polis şimdi üçüncü kişiyi arıyor.

Bu arada korkunç olayın ardından Arjantinli kadınlar tam anlamıyla ayaklandı... Lucia Perez'e yapılan dehşet verici olayı kınamak için kadınlar sokaklara döküldü...

Böyle bir vahşet ne duyuldu ne görüldü! / VİDEO ile ilgili etiketler Arjantin Tecavüz cinayet vahşet kazığa oturttular
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.