Böyle bağımlılık görülmedi! Genç kadın 4 yaşından beri deodorant yiyor! Yemeyince başı ağrıyor...

Yiyecek bağımlılığı son dönemde dünya genelinde korkutucu boyutlara gelirken ABD'de yaşayan bir kadının öyle bir bağımlılığı var ki hayrete düşmemek elde değil. Nicole isimli bir genç kadın tam 4 yaşından beri koltuk altı roll-onu ve deodorant yiyor.

ABD'nin New York şehrinde Nicole isimli bir genç kadının alışkanlığı mide bulandıran cinsten. 

HER YEMEKTEN SONRA DEODORANT YİYORUM

Deodarantın benzersin bir tadı olduğunu söyleyen Nicole, 4 yaşından beri deodorant yediğini ifade etti. Deodorant yemediğinde huzursuz olduğunu söyleyen Nicole, “Hayatımı deodorant yiyerek geçiriyorum. Sabahları deodorant yemek istiyorum. Her yemekten sonra deodorant yemek istiyorum. Stresli hissettiğim zaman... Gecenin bir vakti uykumdan uyanıp deodorant yiyorum” dedi.

SON İKİ YILDA 360 KUTU DEODORANT YEDİ

Nicole, çok yumuşak ve ağızda eriyen bir his uyandırdığını söyledi. Ağzının sıklıkla kurumasından şikayetçi olan Nicole’un canı deodorant istediğinde ağzı garip bir şekilde sulanıyor. Günde yarım kutudan ayda 15 kutu çubuk deodorant tüketiyor. Son iki yılda yediği miktar ise 360 kutuyu buldu.

DEODORANT YEMEYİ BIRAKINCA BAŞI AĞRIYOR

Daha önceki dönemde iki kez deodorant yemeyi bırakmaya çalıştığını ifade eden Nicole, 1 haftalık süreçte şiddetli baş ağrısı hissettiğini söyledi. Aşırı deodorant yediğinde karın ağrısı ve kusma gibi sorunlar yaşayan, hatta hafıza kaybından da şikâyetçi olan Nicole, sevgilisinin ısrarlarıyla bir doktora gitmeyi kabul etti. Doktorun deodorantın içinde bulunan alüminyumun insan vücuduna ciddi yan etkileri olduğunu açıklaması üzerine Nicole, bağımlılığıyla mücadele etmeye karar verdi.

Kaynak: Mynet

 

Böyle bağımlılık görülmedi! Genç kadın 4 yaşından beri deodorant yiyor! Yemeyince başı ağrıyor... ile ilgili etiketler ABD Amerika Kadın Deodorant bağımlılık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.