Böyle baba olmaz olsun! 3 aylık bebeğini öldüresiye dövdü! Valilik harekete geçti...

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde baba demeye bin şahit isteyen bir adam, henüz 3 aylık olan bebeğini öldüresiye dövdü. Sosyal medyada büyük tepki çeken o anlar sonrası Valilik harekete geçti. Cani baba gözaltına alındı.

Gaziantep'te çekildiği öne sürülen bir video, izleyenlerin kanını dondurdu. Şahinbey ilçesinde bir evde kaydedilen görüntülerde, bir babanın kucağındaki 3 aylık bebeğine acımasızca vurduğu görülüyor.

BEBEK AĞLADIKÇA YUMRUKLAMAYA DEVAM ETTİ

Gaziantep Gündem gazetesinin WhatsApp ihbar hattına gelen videoda, bebeğin sürekli ağladığı ve adamın art arda vurduğu anlar yer alıyor. Kan donduran o anlar, anne olduğu iddia edilen kadının odaya girmesiyle son buluyor.

 

GÖZALTINA ALINDI

Gaziantep Valiliği, babanın gözaltına alındığını duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bazı sosyal medya mecralarında İlimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler yer almaktadır. 29.11.2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır.

Böyle baba olmaz olsun! 3 aylık bebeğini öldüresiye dövdü! Valilik harekete geçti...

 

ZAVALLI BEBEK KAFASINDAN YARALANDI

Hastaneye getirilen bebek C.G.'nin doktor raporunda kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır. Olayın şüphelisi Y. G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve adli süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Böyle baba olmaz olsun! 3 aylık bebeğini öldüresiye dövdü! Valilik harekete geçti... ile ilgili etiketler Gaziantep baba Bebek valilik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.