Böyle arsız hırsız görülmedi: Araçtan tüp çaldı, işletmeye geri sattı!

Sinop'ta inanılması güç bir olay yaşandı. Bir vatandaş tüp dağıtım aracından çaldığı tüpü, işletmeye geri sattı. Arsız hırsız ikinci tüpü de çalıp satmaya çalışırken yakalandı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Sinop’ta S.C. isimli bir vatandaş, tüp dağıtım aracından çaldığı tüpü aynı bayiye geri satmak istedi.

ARACINDA TÜPÜN EKSİK OLDUĞUNU FARK EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

Bayi işletmecisi Nagihan Taban, parasını vererek tüpü satın aldı. Tam o esnada çalışan Murat Türkeri aracından bir tüp eksik olduğunu fark ederek bayiye haber verdi. Şahıstan aldığı tüpün aslında kendisine ait olduğunu fark eden Taban, o anları şöyle anlattı:

“Dün bir beyefendi müşteri olarak dükkânımıza geldi. ‘Ben de bir tüp var, onu alır mısınız’ dedi. Ben de ‘mavi kapağı varsa, açılmamışsa alırım’ dedim belli bir tutar söyledim. 'Tamam' dedi 'az ilerde tüpüm getireyim' dedi, getirdi. Ben de dediğim miktarı verdim. Daha sonrasında kapıdan çıkarken ‘bir tane daha var’ dedi. Ben de 'doğal gaza mı geçtiniz' dedim şüphelendim işte. 'Evet' deyince 'tamam getirin' dedim. Akabinde çıktı, tüpçü arkadaşım aradı beni ‘abla bir tane tüpüm eksik’ dedi. Allah Allah yoksa şimdi çıkan beyefendi mi dedim, hemen koş şu tarafa gitti dedim. Bizim tüpümüzü bize satmış oldu.”

Böyle arsız hırsız görülmedi: Araçtan tüp çaldı, işletmeye geri sattı!

 

"DEMİN MÜŞTERİNİN BİRİ TÜP GETİRDİ BABA SATMAYA ÇALIŞTI BEN DE ALDIM"

Bayi çalışanı Murat Türkeri ise, “Dükkândan çıktım sipariş dağıtmak için arabamın yanına geldim. Bir baktım tüplerime, tüp kayıp. Hemen mağaza müdürümü aradım, 'abla, kamyondan bir tane tüp çalmışlar tüpüm eksik' dedim. Bana 'Demin müşterinin biri tüp getirdi bana satmaya çalıştı ben de aldım' dedi. Eşkâl verdi, Sakarya Caddesi'nde çıktık bakındık göremedik kendisini. Sonra arabamın yanına geldim, baktım ki tekrar çalıyor, ikinci tüpümüzü çalıyor. Ben hemen koştum, beni fark edince o da koştu ben de peşine koştum.

Böyle arsız hırsız görülmedi: Araçtan tüp çaldı, işletmeye geri sattı! - Resim : 2

Koca Sokağa geçti, oradan Tuzcular Caddesi’nden Hamam Yokuşu'na. Hamam Yokuşu'nda kendisini kaybettim. Sonrasında emniyeti aradım, memur beyler olaya el attılar. Dolmuşa binmiş, sonradan öğrendik. Benim önümden dolmuşa binmiş, Kütüphane tarafına kadar gitmiş” dedi.

Emniyet güçleri, olayla ilgili soruşturma başlatarak çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, her yerde kayıp S.C.’yi arıyor.

Böyle arsız hırsız görülmedi: Araçtan tüp çaldı, işletmeye geri sattı! - Resim : 3

Böyle arsız hırsız görülmedi: Araçtan tüp çaldı, işletmeye geri sattı! ile ilgili etiketler hırsız Sinop Araç tüp bayii

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.