Boxun Yıldızları tanıtıldı; Kimler yarışacak belli oldu! / VİDEO

Acun Ilıcalı yepyeni bir yarışma formatıyla TV8 ekranlarında yeni sezona merhaba diyecek. Yeni yarışmanın ismi, Boxun Yıldızları. TV8 yeni yarışma programının tanıtımını yaptı. Yarışmada kimlerin yer alacağı da belli oldu. Peki, ünlülerin birbiriyle dövüşeceği bu yeni yarışmada hangi isimler olacak? İzleyenleri ekran başına kilitleyeceği şimdiden kesin olarak görülen Boxun Yıldızları ne zaman başlayacak? Yarışmaya katılanların iştah kabartan ve reytingleri altüst etmesi beklenen yeni yarışma ile ilgili detayları haberimize bulabilirsiniz...

Acun Ilıcalı'nın sürekli yenilik yaptığı kanalında bir yarışma daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Boxun Yıldızları isimli yarışmada birbirinden ünlü isimleri dövüştürecek. TV8 yeni yarışmanın tanıtım videosunu yayınladı. Tanıtımla birlikte yarışmada hangi ünlülerin yer alacağı belli oldu.Peki, ünlülerin birbiriyle dövüşeceği bu yeni yarışmanın kadrosunda kimler olacak? Yeni sezonda izleyicileri ekrana kilitlemesi beklenen yarışmayla ilgili detaylar netleşiyor. Reyting rekorları kırması beklenen yarışma programı Boxun Yıldızları ne zaman başlayacak? Yarışmaya katılanların iştah kabartan ve reytingleri altüst etmesi beklenen yeni yarışma ile ilgili detayları haberimize bulabilirsiniz...

acunmedya-medyanoz

BOXUN YILDIZLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yarışmanın yayınlanacağı tarih henüz belli olmadı.

YARIŞMAYI SUNACAK İSİMLER BELLİ OLDU

Yarışmanın sunucuları da tanıtımla birlikte belli oldu. Milli boksör Adem Kılıçcı, Bilgehan Demir ve Dilara Gönder sunucu olacak.

KİMLER YARIŞACAK?

14603_9

BÜLENT ÇETİNASLAN

25 Mayıs 1974 Ankara doğumlu olan Bülent Çetinaslan, oyunculuğun yanı sıra modellik de yapmıştır. İlköğretim ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Çetinaslan, 12 yıl boyunca çeşitli takımlarda profesyonel voleybol oynamış, oyunculuk eğitimime Ayla Algan ile başlamıştır. Daha sonra Kenter Tiyatrosu’nda eğitimine devam eden oyuncu; 21 yaşındayken Çiçek Taksi dizisinde rol almıştır. Ardından Melekler Adası ve Acı Hayat dizilerinde de rol almıştır.Arka Sıradakiler dizisinde “Oktay” karakteriyle tanınmıştır. 2007-2012 yılları arasında Arka Sıradakiler adlı dizide Oktay karakterini canlandırdı.

fulya-keskin-kimdir

FULYA KESKİN

Fulya Keskin, 1984’te İzmir’de doğdu. Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Survivor Fulya Keskin, İstanbul’da yaşıyor. Halen modellik yapmaya devam eden Survivor Fulya modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de vermektedir.

58aae81467b0a92adc1a1bc8

ŞENOL İPEK

Şenol İpek, 23 Temmuz 1975 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Mesleğe manken ve modellik yaparak başladı. 2011 yılında Star TV'de yayınlanan yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği yarışma programı “Yok Böyle Dans” yarışmasına katıldı. Jüride Acun Ilıcalı, Azra Akın, Sait Sökmen ve Tan Sağtürk görev yaparken, sunuculuğunu ise Burcu Esmersoy ve Cem Ceminay yaptı. 2014 yılında “Abbas'ın Melekleri” adlı sinema filminde Şenol İpek'in yanı sıra Sevil Uyar, Dodan Akkaya, Dost Elver, Cengiz Küçükayvaz, Berrak Deniz, Şenol İpek, Deniz Gönen, Sinan Bengier' de yer alıyor. Şenol İpek, manken Şebnem Schaefer ile nişanlandı, ayrıldılar.

230120171027192492767

ÇILGIN SEDAT

Çılgın Sedat lakaplı sanatçı Sedat Kapurtlu, 1 Kasım 1973 yılında doğdu. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde 4 yıl eğitim aldıktan sonra tar ve cümbüş çalarak müziğe başlamıştır. Bağlama, kanun, bateri, davul ve klavye çalabilmektedir. Profesyonel futbol yaşantısına 1 Eylül 2008’de Zeytinburnuspor’da başladı ve 1 Temmuz 2011’de son verdi. Survivor'daki performansıyla spor geçmişi olduğunu gözler önüne seren Çılgın Sedat, Taekwondo, karate ve kick boks sporuyla ilgilenmiştir. Küçük yaşta katıldığı ses yarışmasında ikinci olan Çılgın Sedat, kuaförlükten futbola, futboldan şarkıcılığa, şarkıcılıktan smackdown’a birçok alanda meziyeti bulunmaktadır. 2005 yılında Özlem Kapurtu ile hayatını birleştiren Sedat Kapurtlu'nun Siraç (d.2006) adında bir engelli ve Yağız Kapurtu adında 2 oğlu vardır.

Y2zJB4F9

AYCAN DEMİRCİ

Aycan Demirci 1996 yılında İstanbul'da doğmuştur. Modellik yapan Aycan Demirci, Gardırop Savaşları yarışmasının birinci sezonunda yarışmış, 3 Şubat Cuma günü elenerek Gardırop Savaşları'na veda etmiştir. Aycan Demirci Gardırop Savaşları yarışmasının ikinci sezonunda da yer almıştır. Son on bölümlük final ile geri dönmüş ikinci sezonun son 5 yarışmacısı arasına girmiştir. Kıyafetlerine ve gardırobuna güvendiği için yarışmaya katıldığını belirtmektedir.

DoAuA-kimdir-DoAuA-biyografi-DoAuAun-gerAek-ismi-DoAuA-aslen-nereli-DoAuAun-albAmleri-DoAuA-resimleri-DoAuA-kaA-yaAAnda

DOĞUŞ

Doğuş, 30 Haziran 1974’te Almanya’da doğdu. Aslen Rize, İkizdereli olan şarkıcı 4 yaşına kadar Almanya’da yaşadı. 4 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye’ye taşındı. Aile içi sorunlarından dolayı evden kaçtı ve çocuk yaşta sokakta yaşamaya başladı. Çeşitli zorluklarla karşılaştı. Adını “Doğuş” olarak değiştirdi. Survivor’da yarıştı. 2014 yılının Kasım ayında Azerbaycanlı sunucu Hoşkedem Hidayetkızı ile evlendi, ikiz çocukları var.

56f5076d18c7736068497c2d

ASENA

Asena, 2005 yılında “Benimle Dans Eder Misin?” yarışmasında jüri oldu, 2007 yılında “Buzda Dans” yarışmasında yarışmacı oldu. 2009 yılında Mehmet Ali Erbil‘in sunduğu “Çarkıfelek” yarışmasında 1.5 yıl hosteslik yaptı. 2011 yılında “Survıvor” yarışmasına katıldı. 2012 yılında ise “Yok Böyle Dans” yarışması ve “Benzemez Kimse Sana” yarışmalarına katılmıştır.

Asena, Nisan 2013 tarihinde başlayıp Show TV’de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacılar.

VpSqfk4K

BAKİ MERCİMEK

Futbola sekiz yaşında Ajax altyapısında başladı.burada sol ayağıyla yaptıgı serbest vuruşlarla dikkati çekmiştir. 1999 yılında HFC Haarlem takımına, 2000 yılında ise Premier Lig takımlarından Sunderland'e transfer oldu. Oyun stili Jaap Stam'a benzetildi. Sonralar Beşiktaş'a transfer edildi. Sunderland'in ardından 2002 yılında Hollanda liginde mücadele eden Telstar takımında kiralık olarak oynadı. 2003'te Gençlerbirliği'ne transfer olarak Türkiye Ligi kariyerine başladı. Bu takımda 3 sezon görev aldıktan sonra Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş'ta sözleşmesi bittikten sonra Ankaraspor'a transfer olmuştur fakat Ankaraspor'un TFF kararıyla küme düşürülmesinden sonra Ankaragücü'ne kiralandı. Devre arasında ise Diyarbakırspor'a kiralandı. 2010-2011 sezonunda ise Karşıyaka SK ile anlaşdı.

2010-11 sezonunun sonunda Karşıyaka'yla sözleşmesini fesh ederek Bugsaş Spor'a transfer oldu.
8 kez millî takımlara çağrılan Baki Mercimek, 2 kez Türkiye U-21, 5 kez Türkiye A-2, 1 kez de Türkiye A Millî forması olmak üzere toplam 9 kez millî formayı giymiştır.

Boxun Yıldızları tanıtıldı; Kimler yarışacak belli oldu! / VİDEO ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı TV8 boxun yıldızları Yarışma kadrosu ne zaman başlayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.