Hull City'ye bir haller oldu... Acun Ilıcalı kulübü satın aldı, takım canlandı

Hull City, Acun Ilıcalı'nın kulübü satın almasının ardından çıktığı ikinci maçını da kazandı. Yeni dönemdeki ilk maçında lig üçüncüsü Blackburn Rovers'ı deviren Hull City, 2. maçında da deplasmanda lig ikincisi Bournemouth'u 1-0 mağlup etti. İskoç teknik direktör Grant McCann yönetimindeki "Kaplanlar", 29 Ocak'ta Swansea City takımını ağırlayacak.

Championship'in 28. haftasında lig ikincisi Bournemouth'a konuk olan Hull City, deplasmanda 0-1 galip geldi.

AcunMedya'nın resmen kulübün yeni sahibi olmasının ardından 2. maçında çıkan "Kaplanlar" lakaplu İngiliz ekibi böylece Acun Ilıcalı patronluğunda 2'de 2 yaptı.

Premier League yükselmenin en büyük adaylarından olan Scott Parker yönetimindeki Bournemouth'u 77'de R. Longman'ın attığı golle deviren Hull City, puanını 29'a yükselterek haftayı 19. sırada tamamladı.

BLACKBURN'U DE YENMİŞTİ

24 takımlı Championship'te üst üste 2 galibiyet alarak alt sıralardan uzaklaşmak adına önemli bir adım atan Grant McCann yönetimindeki Hull City, 29 Ocak'ta Swansea City takımını ağırlayacak.

İngiltere Championship Ligi takımlarından Hull City, Acun Ilıcalı'nın kulübü satın almasının ardından çıktığı ikinci maçını da kazandı. Hull, deplasmanda lig ikincisi Bournemouth'u 1-0 yendi, puanını 29'a yükseltti.

Bir önceki maçta zirve mücadelesi veren ekiplerden Blackburn Rovers'ı 2-0 yenen ve rakibinin 10 maçlık yenilmezlik serisini sonlandıran Hull City'de transfer bombalarının peş peşe patlaması bekleniyor.

Hull City'ye bir haller oldu... Acun Ilıcalı kulübü satın aldı, takım canlandı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Bournemouth Championship Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.