BOTAŞ işçi alımı nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? Son gün ne zaman?

BOTAŞ işçi alımı nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir sizler için derledik. Yeni açılan işçi pozisyonları ile araştırılan BOTAŞ işçi alımı hangi alanlarda olacak, başvuru şartları nelerdir sizler için derledik.

BOTAŞ işçi alımı nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir vatandaşlar tarafından araştırılıyor. BOTAŞ’ın duyurduğu habere göre çeşitli pozisyonlarda işçi alımı gerçekleştirilecek. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ personel alımı son gün ne zaman detaylı bilgiler haberimizde.

Resmi Gazete'de yeni yayınlanan ilana göre BOTAŞ'a farklı pozisyonlarda istihdam edilmek üzere sözlü sınav yolu ile 268 personel alımı yapacak. BOTAŞ işçi alımı yapılacak olan pozisyonlar arasında 74 mühendis, 149 teknisyen, 16 itfaiye görevlisi, 3 büro görevlisi, 23 uzman yardımcısı ve 3 müfettiş yardımcısı farklı illerde olmak üzere istihdamı sağlanacak.

BOTAŞ işçi alımı nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? Son gün ne zaman?

İŞKUR’ dan alım başvurularının yapılacağı BOTAŞ işçi alımı 25-29 Ocak arası mesai bitimine kadar gerçekleştirilecek. BOTAŞ işçi personel alımına ilişkin detaylı açıklama ve başvuru formuna İŞKUR adresi üzerinden yayınlandı.

BOTAŞ işçi alımı nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? Son gün ne zaman?

BOTAŞ İşçi Alımı Başvuru Formu ve Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

BOTAŞ personel alımı için başvuru şartları nelerdir?

1-BOTAŞ işçi ilanı için İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla adayların belirtilen okul bölümlerinden mezun olmaları gereklidir.

2- İŞKUR’da bildirilen BOTAŞ işçi alımı nihai listesinde yer alacak adaylara evrak teslim ve sözlü sınav tarihi www.botas.gov.tr adresinde duyurulacak olup ayrıca başvuran adaylara tebligat yapılamayacaktır.

3- İşe başlatılacak işçilerin deneme süresi 30 gün olarak belirlendi.

4- İşe başlayacak işçiler, 3 yıl boyunca nakil isteğinde bulunma hakları yoktur.

5- BOTAŞ işçi alımı ilanına müracaat edecek adayların ilan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları gereklidir.

BOTAŞ işçi alımı nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? Son gün ne zaman? ile ilgili etiketler BOTAŞ işçi alımı başvuru şartları son gün ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.