Boston'da tüfekli eşkiyalar otobanı kapattı! Polis müdahale ediyor!

Boston'da sayıları 8 ila 10 arasında olduğu sanılan kamuflajlı ve ağır silahlı milisler, eyaletler arası 'interstate 95' otobanını kapattı. Otobanın etrafındaki ormanlık alana saklanan 10 kadar silahlı milis ile polis arasında ikna çalışmaları sürüyor. Silahlı eşkiyalar ile Boston polisi arasındaki karşılıklı gerilim ve bekleyiş sürmeye devam ediyor. 

Interstate 95 otobanında gece 1 sularında yaşanmaya başlayan eşkiyalık olayı, Boston'a yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Wakefield şehrinde yaşandı.

Massachusetts Eyalet Polisi iki araca çevirme yaptı ve ağır silahlı taktik ekipmanlara sahip kamuflajlı 10 kişiyle karşılaştı. 

ARABADAN EŞKİYA ORDUSU ÇIKTI 

Araçlarda yaklaşık 10 kişi askeri tip kıyafetler ve teknik teçhizatlar taşırken ellerindeki ordu tipi tüfekler ve tabancalar dikkat çekti. 

Polisin yaptığı açıklamada, eşkiyaların elebaşı polise 'Alıştırma yapmak için Rhode Island'dan Maine'e gidiyoruz' açıklamasında bulundu. 

POLİS RUHSAT SORUNCA ÇEVREDEKİ ORMANA KAÇTILAR

Polisin ise silahların ruhsatını ve izin belgelerini görmek istemesinin üzerinde bir anda otobanın etrafındaki ormanlık alana kaçışan ağır silahlı kişiler emniyet güçlerini alarma geçirdi.

Herhangi bir ateş edilme veya yaralanma henüz rapor edilmedi. 

Polisin açıklamasında, grubun kendilerini 'milis' olarak tanımladığı ifade edilirken, milis örgütün ismi ise basına verilmedi. 

POLİS İKNA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Yerel saatle sabah 7:00'de polis şefinin yaptığı açıklamada 'onlarla uzlaşmaya ve anlaşmaya kararlıyız. zaman bizim müttefiğimiz.' dedi. 

Reuters'ın aktardığına göre bazı milislerin müzakereci polisler ile emniyet şeridinde bir araya gelirken diğerlerinin ise ormanda saklanmaya devam ettikleri görüldü.

Boston'da tüfekli eşkiyalar otobanı kapattı! Polis müdahale ediyor!

'EVLERİNİZDE KALIN' ÇAĞRISI YAPILDI

Olay sona erene kadar çevrede yaşayanlara evlerine girmeleri ve sokağa çıkmamaları söylendi. 

 

 

Boston'da tüfekli eşkiyalar otobanı kapattı! Polis müdahale ediyor! ile ilgili etiketler polis boston ı95 otoban milis eşkıya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.